Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsze rozwiązanie

ZmkAg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie gdzie bocić? Wyposażenie:

Statek Goliath (Venom):

- 15 LF3

- Hellstorm ll (2 lvl)

- 15 G3N7900 / 15 B02

Drony 8 Irys (1 Havoc):

- 8 LF3, 8 B02 / 11 LF3, 5 B02

Inne:

- PP 16

- Skylab 20 lvl

- REP 4

PET:

- 6 lvl

- kamikadze 1

- zbieracz surowców 1

Więc albo x-3 Saimony, Lordakie, Mordony lub palladium i Zety. Jaka by była dla mnie najkorzystniejsza decyzja?

Opublikowano

x-3, saimony itd, dorób się tam aegisa i wyrusz na palladium.

Składaj zety i rób full havoc, pp z cdd i lf4 z kluczy.

Opublikowano

Ok dzieki macie po like ;) Tylko się tak zastanawiałem mój Apis kosztuje 385k po kupnie Aegisa kupić go? Czy jeszcze trochę części pozbierać?

Opublikowano

Nie kupuj apisa po aegisie.

Gdy będziesz bocić na palladium i robić zety to masz z nich klucze.

A z kluczy jakaś część napewno wejdzie.

Dodam, że jeśli masz full części do apisa 45/45 to lepiej wchodzą lf4 bo nie dostajesz części do apisa.

Przynajmniej tak zaobserwowałem.

Opublikowano

Dziś nazbierałem 80k uri i byłem na palce ale ciągle EIC mnie deda i chyba niszczą wszystkich bo zmieniłem nick to nadal mnie walą ;C Serwer PL2

Opublikowano

Dziś nazbierałem 80k uri i byłem na palce ale ciągle EIC mnie deda i chyba niszczą wszystkich bo zmieniłem nick to nadal mnie walą ;C Serwer PL2

To zmień firmę na EIC :D

A tak na poważnie to boć w takim razie na mapach x-3/x-4 jeśli nie masz życia na palce. Ja jestem z VRU ale też muszę przejść do EIC niestety..

Opublikowano

@UP Ja nie zmieniam firmy bo mi ranga spadnie i tak mam kapitana spadło mi z Majora :< a po za tym w EIC dużo pkt trzeba mieć szrg major to 148k ... a na MMO 102k

#EDIT# żeby nie robić nowego tematu: Czemu ten bot na tasku PalladiumPro zbiera tak wolno? Omija dobre złoża. Ma jakieś zabezpieczenia czy co? ;|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...