Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kriss czy Aug

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś chciałbym poradzić się was która z tych broni jest lepsza kriss czy aug. I oczywiście czy kriss jest uważany za "noobską" broń? Być może macie jakieś ciekawsze bronie do zaproponowania? Piszcie :D

iuub.png

Opublikowano

A Moja Propozycja jest żebyś w sklepie sobie kliknął na byle broń i poszedł na Trening postrzelać , bo jest taka możliwośc tylko tak można sprawdzić z czego "potrafisz strzelać"

Opublikowano

Ja tam nie uważam żadnej broni za noobską każda ma swoje zalety i wady chociaż scar-l to mała przesada. Kriss też ma swoje wady np: słaby zasięg czy średniawe dmg. :)

iuub.png

Opublikowano

M12s i Kriss to raczej takie... nobskie. Scar-L będzie świetnym rozwiązaniem, gram nim od NA.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Tych broni co podałeś nie da się porównać, ponieważ są to całkowicie inne bronie.

Na małe TD kriss jest dobry, ale na S&D lepszy jest aug, chociaż auga nie polecam, ciężko się tą bronią gra, jest też mało popularna.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wg. mnie Aug bo Krisem mi w ogóle nie idzie (nie umiem z tego strzelać). Co do innych broni radził bym Ak47,XM8,C36K albo Scar Heavy. XM8 ma celownik dodatkowy (PPM) i sieka na dalekie odległości, a na bliskie full auto i biegasz na boki. Ja używam XM8 i siekam nim, że czasem 5hs pod rząd wejdzie ^^

Opublikowano

Ja polecam AUG'a

;)

Dla mnie gra się nim bardzo fajnie

:D

Dobry na bliskie i dalekie odległości, większość killi to headshot'y

:)

Opublikowano

Grałem też ostatnio S&D przy pomocy aug-a całkiem fajna broń ma mały rozrzut i przyjemnie się z nią gra.

A kriss też fajny wielu uważa go za noobską broń ale co ja poradzę. :)

Jeszcze spytam o mp5 czy to fajna broń, a może jego "ulepszona" wersja czyli mp5-adv jest lepsza i jeszcze które SMG jest według was najlepsze?

iuub.png

Opublikowano

Mp5 Nie jest dobre duży odżut mały dmg.

MP5 nie ma dużego odrzutu, łatwo tą bronią trafić przeciwnika, a dmg nie jest słabe, ale nie jest to broń na daleki dystans.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A co powiecie o mp5-adv ? Grałem z nim trochę ale zbyt krótko żeby coś o tej broni wiedzieć :)

Takie samo jak MP5, ale ma więcej amunicji i jest troche dłuższe od zwykłego mp5.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Powiem tak

Chcesz być noobem i nie chcesz sobie pograć z dobrymi fragami to bierz krissa

Polecam AUG

Krissem można mieć dobre staty.

Ja mam na jednym koncie w EU krissa i mam tam ratio powyżej 1.5.

Na Egypcie się gra najlepiej takimi broniami jak kriss lub m12s.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wędłub mnie jak chociasztroche umiesz grac w cf to powinienes kupic sobie ak-47 świetna bron tylko czeba ogarnąć

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Opublikowano

W Cf gram już dosyć długo ale przez bronie takie jak scar-l nie umiem tapować itp. więc chce się powoli wbić i odrobić skill-a Ak tak od razu to chyba nie jest dobry pomysł :)

iuub.png

Opublikowano

Kriss to nie tyle nobska broń co zwyczajnie broń polecana początkującym. Mała, lekka [pozwala na szybkie poruszanie] dobre skupienie ognia na nieduże odległości. Ale jeżeli spotkasz kogoś z kewlarem to prędzej zaciukasz go nożem niż Kriss'em chyba że strzelisz HS.

Aug ma większy zasięg, więcej obrażeń i lepszą celność, dlatego na twoim miejscu wybrał bym auga.

Opublikowano

Polecam AUG , i wydaje mi się że temat można zamknąć autor tematu napewno się dowiedział co brać , Robi się Bezsensowny Spam.

//Nie baw się w moderatora.

Opublikowano

Hmm... każdy wyraża tutaj swoje oryginalne zdanie, dzięki temu dowiaduję się co raz to nowszych rzeczy o danej broni. Więc przynajmniej ja nie uważam tego za spam. Im więcej wiem o jakiejś broni tym lepiej. :)

iuub.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...