Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping jedynie w Minecraft.

Refilu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam ostatnio problem, na wszystkich serwerach w MC mam ping +150 , ja jednym serwerze zagranicznym HG, mam +500 pingu, a kumpel który ma 2 razy gorszy internet ( 2 mb ) ma 50 pingu, o co chodzi ?

A to moje info o necie ( Aktualnie rozmawiam z kumplem przez TS3 więc może wyjść troche słabiej ):

http://www.speedtest.pl/test/51288494

( Na innych grach typu: CS, Terraria ITD mam ping 15-50 )

Opublikowano

Jeśli serio masz taki Upload to nie masz co liczyć na wyższy ping.

Ping jest to czas kiedy paczka (danych) zostanie wysłana na serwer i spowrotem. Minecraft ma to do siebie że przesyła dużo danych. Więc w minecrafcie normalne są wysokie pingi.

Opublikowano

CCleaner nic nie pomógł, ping taki sam 500-900 na zagranicznych a na polskich 100-250.

Opublikowano

Pomoże ktoś gdyż starsznie chciałbym pograć sobe na Frostcast ale nie moge z powodu pingu :/

Opublikowano

100 pingu uważasz za dużo...?

Ja mam nie raz 1500 pingu do serwera i zero lagów. ;)

100, to jest dolna granica.

No ale, zobacz czy nie ściągasz jakiegoś dużego pliku czy coś. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Nie nic nie mam włączonego, 0 programów no najwyżej TS3 ale to mniej obciąża do 4 razy niż Skype.

Z wyłączonym TS też żadnego skutku.

Opublikowano

100 pingu uważasz za dużo...?

Ja mam nie raz 1500 pingu do serwera i zero lagów. ;)

100, to jest dolna granica.

No ale, zobacz czy nie ściągasz jakiegoś dużego pliku czy coś. ;)

Od 200 pingu zaczynają się lagi, więc niemożliwe jest to, abyś miał 1500 pingu i nie miał lagów :P

184474_524244607594456_79800903_n.png
Opublikowano

Od 200 pingu zaczynają się lagi, więc niemożliwe jest to, abyś miał 1500 pingu i nie miał lagów :P

Możliwe, że on ma taki ping co jakiś czas i przez chwile pokazuje niezaktualizowaną info o pingu i pisze dalej 1500.

lub 2 możliwość - Bullshit.

Opublikowano

Wirus, masa śmieci na kompie, może twój internet nie jest tym za kogo się podaje..? (ale tak serio to weź formata/kompa przeczyść)

1470jk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...