Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT/FAQ] PBDO BOT

Gość st1m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie PBDO Bota.

1. U kogo można kupić tego bota najtaniej, najpewniej i najszybciej - ile będzie kosztować? Można tylko od resselerów kupić?

2. Jak długie są aktualizację? Kilka godzin? Czy długość aktualizacji podchodzi pod kbota?

3. Nie chce mi się bawić w pisanie tasków, czy wystarczy że wkleje jakiegoś gotowego taska i bot będzie latać, i nic więcej nie muszę robić?

4. Ile wyciąga palladium w godzinę a ile uri na alienkach na x-3, x-4 ?

Za pomoc like.

1.Nie rozmawiamy o resellerach więc nikogo Ci nie polecę.

Tak, u resellerów polskich, niemieckich itd.

2.Aktualizacja trwa bardzo mało, zwykle do 24h. Ostatnio 1h.

3.Tak, możesz też zrobić swój w taskcreatorze

4. 2k+ palladium na godzinę. 3,5/4k uri na godzinę na x3/4.

Opublikowano

A mógłbyś mi napisać na priv od kogo ty kupowałeś PBDO bota ? Task na palladium działa tak że statek naprawia się w porcie na 5-3? Czy po dedzie ląduje na x-8 i leci na 5-3 przez piraty?

silvertcsax.gif

Opublikowano

mam pytanie, mianowicie wczoraj nabyłem PBDO, ale nie mam żadnego pijęcia gdzie wkleić TaskCreatora.. Proszę o pomoc bo Stim tego nie napisałeś, dla takich osłow jak ja

Opublikowano

Do Folderu Bota .

Tylko przy TC Dr.Moc'a.

mam pytanie, mianowicie wczoraj nabyłem PBDO, ale nie mam żadnego pijęcia gdzie wkleić TaskCreatora.. Proszę o pomoc bo Stim tego nie napisałeś, dla takich osłow jak ja

Pobierasz web installer taskcreatora od gahna i po uruchomieniu go, zostaje Ci zadane pytanie gdzie jest twój folder z botem.

Następnie określasz mu ścieżkę do folderu z pbdo i on pobiera taskcreator instalując go w folderze.

Opublikowano

mam pytanie, jak ustwaci promien orbitowania alienow.. bo mam takiego taska, ze podlatuje do mordona i bije, polata 2 minuty na mapie i nie ma oslon, prosze o wskazowki

chodzi mi o to ze orbituje, to fakt lecz taki zasieg iz alien zadaje mu obrazenia

Opublikowano

Witam kupiłem dzisiaj po południu pbdo-bota i gdy się chce zalogować wyskakuje mi takie coś:

20:36:30: Login request on bot authentication server started..
20:36:33: Authentication failed (no matching user data found).
20:36:33: Received no usable answer. Going into sleep mode.
Dodam że wyłączałem zaporę w antyvirze i napisałem sobie hasło w notatniku które najpierw wkleiłem na forum a potem do pbdobota - więc nie ma mowy o pomyłce w danych a i tak dalej to samo. Czyżby tak długo trwała weryfikacja licencji. Proszę o pomoc.

silvertcsax.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dość ogólny poradnik do jednego bota raczej nie musi być podpięty, zatem odpinam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie mogę tego nadal odpalić co z tym ?

Ponieważ bot ten nie jest zaktualizowany do najnowszej wersji, krótko mówiąc - offline

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...