Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6] [Kwadratowa Masakra 3] [WL] Wojny w powietrzu

Veriael

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Tomek

Nick:GibbonQUQ

Staż w minecrafcie: 2 lata

Znajomość ortografii (0-10): 8

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Mam na imię Tomek .... . Gram w minecrafta od 2 lat . Miałem robić tego typu serwer ale widzę, że zrobiony więc nie zrobię takiego . Mam skype tsa i mumble i zawsze moge pogadac ;)

Opublikowano

Rekrutacja zamknięta !

Wszystkie osoby, które są na liście dostały się na serwer. Reszta podań została odrzucona oraz w miarę możliwości, gdy jeden z uczestników zostanie zbanowany lub ukarany na jego miejsce może wejdzie następna osoba.

Pozdrawiam

Viezzel

Opublikowano

Rekrutacja zamknięta !

Wszystkie osoby, które są na liście dostały się na serwer. Reszta podań została odrzucona oraz w miarę możliwości, gdy jeden z uczestników zostanie zbanowany lub ukarany na jego miejsce może wejdzie następna osoba.

Pozdrawiam

Viezzel

Ja szybciej sie dostalem od mikrowydry a on ode mnie skopiowal po prostu super jestescie!

Serwer sie rozpadnie za tydzień przy takich adminach

Lista jest juz oficjalna, jesli kogos na niej nie ma - niestety sie nie dostal.

Co do startu serwera odbedzie sie on albo dzis wieczorem, albo jutro z rana. Pisze z komy, nie wiem kiedy bede na kompie.

Ja się niby dostałem ale przy takich nieogarach to ja dziękuje

Opublikowano

Imię: David ( tak przez v)

Nick: SHOEL_PL

Staż w MC: 3 lata

Znajomość ortografii: 8/10

Coś os sobie: Nazywam się David pochodzę z Rzymu ale od drugiego roku życia mieszkam w Polsce lubię grać w piłkę nożną w siatkówkę oraz gry komputerowe. Sorry chciałbym napisać 4 zdania ale nie wiem co napisać

Opublikowano

Dwie osoby, ktore nie sa na liscie, a napisaly przed koncem rekrutacji niech napisza mi swoje nicki. Zrobie wyjatek i dodam was (2 osoby wiecej niz chcialem) tylko nie placzcie juz.. Trudno jest ogarnac to wszystko na malej komie..

Opublikowano

Imię:Matuesz

Nick:CutterNC

Staż w minecrafcie:ponad 2lata

Znajomość ortografii (0-10):7/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):

Lubie PvP.Jestem Ogarniety.Zawsze chetny do pomocy.Slucham poleceń admina. :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dwie osoby, ktore nie sa na liscie, a napisaly przed koncem rekrutacji niech napisza mi swoje nicki. Zrobie wyjatek i dodam was (2 osoby wiecej niz chcialem) tylko nie placzcie juz.. Trudno jest ogarnac to wszystko na malej komie..

Opublikowano

@kubak77, @Beliwer

Wy jesteście nie rozumni czy jak ? tu nie chodzi o to kto pierwszy napisze , tylko kto jak napisze ... Beliwer , ty to naprawdę dużo napisałeś "Pochodze z Elblaga.Chodze do Technikum Gastronomicznego.Posiadam Premium i skype." Administratorom nie spodobało się Twoje podanie , to po prostu je odrzucili , a Ty masz do nich pretensje że Cie nie dodali -.- . Gdyby nie to że Administrator jest łagodny , to by Ci podziękował za grę i tyle ...

Opublikowano

Podanie kubaka było ok, BeliweRa przyjąłem żeby było parzyście ludzi, bo kolega się odezwał. Aktualnie jest nas 14 i tak zostanie, chyba że ktoś dostanie bana.

Czy chcecie abym na serwer dodał LWC ?

Start jest przewidziany na godzinę 10, zależy kiedy wstanie Darth. <śmieje się>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...