Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6] [Kwadratowa Masakra 3] [WL] Wojny w powietrzu

Veriael

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wojny w powietrzu

Chciałbym przedstawić wam serwer podobny do Kwadratowej Masakry sezonu 3, która jeszcze nie wystartowała. Nie wiem czy w ogóle ktoś stworzył już taki serwer, więc chcielibyśmy zaprezentować nasz.

Na czym polega rozgrywka na tym serwerze? Jak sama nazwa wskazuje, dwie drużyny - czerwona i niebieska toczyć będą między sobą spory. Jak mniej więcej będzie to wyglądało? Oto obrazek, na którym dodatkowo wypisałem zawartość skrzyń każdej z drużyn.

49120ab5f91ba.png

Na serwerze nie ma żadnych pluginów, potwory i zwierzęta są włączone, a poziom trudności to trudny.

Regulamin panujący na serwerze

Zabrania się:

- Przeklinania,

- Trollowania w obrębie swojej drużyny,

- Doszczętnego niszczenia pracy innych,

- Griefu w obrębie swojej drużyny,

- Używania cheatów.

Złamanie każdej pojedynczej zasady wiąże się z konsekwencjami bana od 1 godziny, do permamentnego - na zawsze.

Nakazuje się:

- Współpracy w obrębie swojej grupy,

- Przestrzegania zasad.

Brak współpracy pomiędzy jednym z członków grupy, a grupą wiąże się z upomnieniem lub wydaleniem z serwera.

Dodatkowe informacje

Adres serwera podany zostanie po wypełnieniu miejsc na serwerze.

Miejsc jest 12!

1. MieluPL - Właściciel

2. DarthClon3 - Właściciel

3. Bebok

4.CytrynPL

5.Szczypi0or

6. Viezzel

7. BolVt

8. KolesArti

9. Hory102

10. Mikrowydra

11. QuakePL

12. Alter

Wzór podania na White List:

KONIEC REKRUTACJI!

IP: Wojnywpowietrzu.yfun.pl:20102

Miłego dnia!

Opublikowano

Imię:Piotr

Nick:Petersonq

Staż w minecrafcie:nw gram od bety 1.2

Znajomość ortografii (0-10):7.5 ?

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Coz. lubie pomagac ludziom wiec jesli komus czegos zabraknie to dam :)

Ymm jesli bys mogl dodac mojego kolege ;s

Imie: Damian

Nick: Gutef

Staz:beta 1.2

ort.:8

cos o sobie: tez lubi pomagac :P

Opublikowano

Imię: Kamil

Nick: Viezzel

Staż w minecrafcie: Od wersjii Minecraft beta 1.4

Znajomość ortografii (0-10): 10. Znam wszystkie najważniejsze cechy języka polskiego jak np. fleksja

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Witajcie. Poza wiadomościami podanymi w wzorze chciałbym dodać iż w przyszłości chciałbym zostać programistą komputerowym. Niestety w moim wieku oraz okresie szkolnym nie uczą nas takich rzeczy, dlatego potrafię dopiero pisać komendy w rozszerzeniu .bat. Jestem osobą kulturalną, przestrzegającą zasad regulaminu oraz ortografii. Mam nadzieję , że dołączę do grona Kwadratowej Masakry.

Opublikowano

Imię:Wojciech

Nick: BolVt

Staż w minecrafcie: od 1.3 beta

Znajomość ortografii (0-10): 9,5

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Nazywam się Wojciech. Mam 15 lat. Lubie piłkę nożna. Gram w minecraft'a,Dote 2,CS:GO.

Na skype dodajecie? Jak co : darknesss321

Opublikowano

Imię Piotr

nick Eldo

wiek13

ile gram w minecraft: od beta1.6

Znajomość ortografii (0-10): 9,0

Coś o sobie : Nazywam się Piotr. Mam 13lat. Lubie minecrafta. Server wydaje się być fajny :D

oraz kolega

imię Kuba

nick wyder123

wiek 13

znajomość ortografi 7,0

coś o sobie praktycznie to samo co ja tylko ma na imię kuba xD

Opublikowano

Imię: Kamil

Nick: Viezzel

Staż w minecrafcie: Od wersjii Minecraft beta 1.4

Znajomość ortografii (0-10): 10. Znam wszystkie najważniejsze cechy języka polskiego jak np. fleksja

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Witajcie. Poza wiadomościami podanymi w wzorze chciałbym dodać iż w przyszłości chciałbym zostać programistą komputerowym. Niestety w moim wieku oraz okresie szkolnym nie uczą nas takich rzeczy, dlatego potrafię dopiero pisać komendy w rozszerzeniu .bat. Jestem osobą kulturalną, przestrzegającą zasad regulaminu oraz ortografii. Mam nadzieję , że dołączę do grona Kwadratowej Masakry.

Imię:Wojciech

Nick: BolVt

Staż w minecrafcie: od 1.3 beta

Znajomość ortografii (0-10): 9,5

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Nazywam się Wojciech. Mam 15 lat. Lubie piłkę nożna. Gram w minecraft'a,Dote 2,CS:GO.

Na skype dodajecie? Jak co : darknesss321

Dodani. ;)

Opublikowano

Imię: Patryk

Nick: ChiefChirpa

Staż w minecrafcie: ALPHA

ortografii (0-10): 10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Witam. Nazywam się patryk. I lubię minecraft'a :). Interesuje się tworzeniem serwerów jak i stron i for.

spacegamingsugnature.jpg

Opublikowano

Imię: Patryk

Nick: ChiefChirpa

Staż w minecrafcie: ALPHA

ortografii (0-10): 10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Witam nazywam się patryk i lubię minecraft'a :)

No nie wiem czy ortografię można zaliczyc do 10/10 - napisałeś swoje imię z małej litery. Napisz więcej o sobie i dodam. ;)

Opublikowano

Imię:Kuba

Nick:Alter

Staż w minecrafcie:Od Beta

Znajomość ortografii (0-10):9

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Jestem początkującym youtuberem Mam na razie 5 widzów. Mam zamiar nagrywać z tego serwera. Często gram w minecrafta jak i w inne gry np Fife. Interesuje się Grami, Piłką Nożną,sportami zimowymi i koszykówką.Mam nadzieje że się dostane! :D

Opublikowano

Imię: Antoni

Nick: Jak na forum

Staż w minecrafcie: Spory, od alphy

Znajomość ortografii (0-10): Wręcz onieśmielająca 10/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Jestem człowiekiem sypiącym sucharami z rękawa nawet kiedy nie ma koszulki. Kontaktowy, towarzyski, ciekawy - to również moje określenia. Moje budowle są tak zjawiskowe że nie wiem co jeszcze o nich powiedzieć. Dziękuję za uwagę.

Opublikowano

Alter dodany, KolesArti dodany - bo wiem, ze gra bez kolegi to nuda. Sory za brak znakow polskich, pisze z komy.

Imię: Antoni

Nick: Jak na forum

Staż w minecrafcie: Spory, od alphy

Znajomość ortografii (0-10): Wręcz onieśmielająca 10/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Jestem człowiekiem sypiącym sucharami z rękawa nawet kiedy nie ma koszulki. Kontaktowy, towarzyski, ciekawy - to również moje określenia. Moje budowle są tak zjawiskowe że nie wiem co jeszcze o nich powiedzieć. Dziękuję za uwagę.

Hory 102 dodany.

Opublikowano

Imię:Krystian

Nick:HesyR

Staż w minecrafcie: 2 Lata

Znajomość ortografii (0-10): 10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Pochodze z Elblaga.Chodze do Technikum Gastronomicznego.Posiadam Premium i skype.

mca.png
Opublikowano

Imię:Karol

Nick:Mikrowydra

Staż w minecrafcie: 2 lata

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Często gram w minecrafta jak i w inne gry np Fife. Interesuje się Grami, Piłką Nożną,sportami zimowymi i koszykówką.Mam nadzieje że się dostane.jestem kreatywny. gram bardzo czesto w minecrafta. Gralem juz na maklach takich wiec wiem jak tam sie wszystko robi

Umiem rosyjski,Angielski

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Imię:Mateusz

Nick:QuakePL

Staż w minecrafcie:2Lata

Znajomość ortografii (0-10):10/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):A więc tak chcialbym powiedziec ze bardzo chcę zagrac na takim serwerze. Lubie pomagac innym, nie kradne, nie niszcze, nie grifuje. Jeśli ktoś prosi o pomoc to pomagam. Nie gram na x-ray'u, nodusie itp ponieważ psuje to zabawe. Pozdrawiam QuakePL

Jeszcze jedno : TS3,Micro,Skype

Opublikowano

Imię:Karol

Nick:Mikrowydra

Staż w minecrafcie: 2 lata

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Często gram w minecrafta jak i w inne gry np Fife. Interesuje się Grami, Piłką Nożną,sportami zimowymi i koszykówką.Mam nadzieje że się dostane.jestem kreatywny. gram bardzo czesto w minecrafta. Gralem juz na maklach takich wiec wiem jak tam sie wszystko robi

Zaznaczony fragment skopiował ode mnie <_<

Opublikowano

Imię: Jarek

Nick: PLHugo68

Staż w minecrafcie: Gram od Bety 1.5_01

Znajomość ortografii (0-10): 9

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Często gram w Minecraft'a jak i w Don't Starve. Interesuje się wszystkim o komputerach i grach komputerowych. Grałem na podobnych mapkach i wiem jak do jest. Jestem kreatywny. Mam Skype: PLHugo68 i TS.

Opublikowano

Imię:Iza

Nick:Cicha903

Staż w minecrafcie:20mies

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Gram dosyć długi czas w minecrafta, interesuje sie strategią, taktyką oraz szachami.Mam poczucie chumoru (chociaż podczas rozmów na skype jestem dosyć cicha ;)) . Chciałabym na nim zagrać dlatego że chce zawszeć nowe znajomości .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...