Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Być Mistrzem Pvp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w bonach 1-5 na Poł-ludzi! (Dużooo) w 6i7 zależy (najlepiej woj) to silny przeciwko wojownikom ^^ KD (zalezy jakie wolisz) np. Woja +5 (35%+ Woi). Jak jestes woi to radzę Syrka, ponieważ on ma wbudowany bon 15 na pól-ludzi ^^

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Dużo krytyka, w 6 i 7 bonie ogromne bony przeciwko klasom, niewrażliwka na omdlenia, w każdym itemie HP+, KD śmierci, penetracji i przeciwko jakiejś klasie w broni, KD defa, uchylenia i jeszcze jakieś w zbroi.

Opublikowano

krytk przeszywka pol ludzie silny przeciwko ... kd ... krytyka i to na zaklecie do tego w bonach moze szybkosc zaklecia duzo przeszywki kryta i walisz skilla kryto-przeszywka szybko i 2-3 skille i padaja

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

30% na +9 :) ma Syrek. :P. Maxuj % w Póludzi, kd - zalezy z kim masz zamiar miec pvp... ja osobiscie mialem zawsze 3 swordy. Na ninje, sure i woja. Kd zawsze na dana klase postaci, śmierci+5, penetra+5. 6 i 7 bon na dana klase postaci w kazdym itemku. ABS minimum 30% na miecze i na 2 reczne.

edit: do kuboka.

Na hp nie koniecznie. ja majac 55% na miecze 10k hp 50% na krytyka i 50% na przeszywke i 45% na woja mialem każdego typa na 3 stronne. Zawsze każdy pakuje w pz i mysli ze jest pro... abs'y sa najwazniejsze...

Pomogłem?? Daj *5 !

给我帮助* 5

GG: 2229289

10111.gif

4907.jpg

21495.png

4693.png

21571.jpg

Opublikowano

w 6 i 7 boniie sprobuj włożyć w all 50 wartośc ataku i 10 na woji +kd na woja przeszywke dużo na krytyka i na pól ludzi w itemach :> :]

Opublikowano
w bonach 1-5 na Poł-ludzi! (Dużooo) w 6i7 zależy (najlepiej woj) to silny przeciwko wojownikom ^^ KD (zalezy jakie wolisz) np. Woja +5 (35%+ Woi). Jak jestes woi to radzę Syrka, ponieważ on ma wbudowany bon 15 na pól-ludzi ^^

Wystraczy KD na dana profe

1 (V)

100(v)

350(v)

500(v)

750(x)

Opublikowano

duszek, duchowa ochrona, i potem jak chcesz, staty 2:1 w pm i pz czyli np 20pm 19 pz pozniej sila albo zr, jak chcesz, dobre eq +duzo krytyki i naszyjniki +pz = PRO postac.

[V]10

[V]50

[V]100

[V]150

[V]200

[X]400 postów

[X]1000 postów

[X]2000 postów

Opublikowano

U surki jak w kazdej innej postaci... Skille na P duzo krytyka i przeszywki, duzo abs na miecze i 2 reczne, duzo % na dana klase postaci itd... wyzej masz napisane co potrzeba. duzo ABS i jestes najlepszy :)

Pomogłem?? Daj *5 !

给我帮助* 5

GG: 2229289

10111.gif

4907.jpg

21495.png

4693.png

21571.jpg

Opublikowano

@UP

I tak będzie jeden, któremu EQ się ułoży, bony wejdą takie, że będzie miał wszystkiego wystarczająco i on będzie pro :D

21571.jpg 24190.png 32118.png 32324.png