Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kasztele

sanmario

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jest bug na kasztele i trzeba miec 100tysi perel na koncie zeby zrobic 3 kasztele 5/5 jakie sie chce jak ktos chetny niech pisze prv czy tu ja bede kolo 16 w domu wiec mozna sie pobawic bug jest legalny i sprawdzony\

pozdrawiam

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaden bug nie jest legalny

to fakt ale czego oczy nie widza temu sercu nie zal nie podam jak sie to robi bo znow jakas mizera wystawi to na allegro za kase jak ktos chce moge zrobic za free ale podac nie podam

Opublikowano

hmm jesli masz owego buga to gratki :) wiem ze jest taki na kasztele ale w sumie nie mam jak go sprawdzic bo na swoim mam fulla wiec nie sprawdze ale wiem ze dziala jak ktos nie ma kaszteli to polecam tego buga bo 100tysi perel miec 3 kasztele 5/5 to prawie jak za free :)

Opublikowano

tak ja robie jakie chcesz te kasztele czy 1 ruf 1 top lub 1 voo lub 3 ruf to zalezy od ciebie jakie chcesz miec

wlasnie kupilem sobie ta skorke zimowa ale nie jest taka ciekawa jak mowili

Opublikowano

dokladnie tak jak mowi kolega dziala sam robilem kilku gracza i nik nie dostal bana w talentach pisalo ze sie ma na minusie a tu nie wiec system nie wykrywa tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...