Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bicie profy

Frost00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam 19 poziom i 8 lvl profy . Mam pytanie po co bic profe na tym lvl skoro na sp i tak bijemy od nowa wytlumaczy mi to ktos z góry dziekuje . Bije na groszkach gram wojownikiem podpowie ktos jakie skille narazie dodalem tylko fale +wzmocnienie . co dalej jakies porady

Opublikowano

wez se jeszcze walniecie takie w ziemie co all mobki w okol cb rozwala a bicie profy jest po to ze jak wbijesz 20 job w normalnym stanie to mozesz zalozyc sp1 i tak samo musisz zrobic z sp2 tylko na normalu juz masz 20 i bijesz do 36 i tak dalej

2435676187.png

Opublikowano

Witam wszystkich mam 19 poziom i 8 lvl profy . Mam pytanie po co bic profe na tym lvl skoro na sp i tak bijemy od nowa wytlumaczy mi to ktos z góry dziekuje . Bije na groszkach gram wojownikiem podpowie ktos jakie skille narazie dodalem tylko fale +wzmocnienie . co dalej jakies porady

Ponieważ jak masz np. 20 lvl profy to możesz założyć SP PIERWSZE. Na 48 lvlu masz SP DRUGIE i na nie musisz mieć 35 lvl profy, więc "na co Ci to" ? SP drugie nikomu nie potrzebne, pierwsze najlepsze...

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ponieważ jak masz np. 20 lvl profy to możesz założyć SP PIERWSZE. Na 48 lvlu masz SP DRUGIE i na nie musisz mieć 35 lvl profy, więc "na co Ci to" ? SP drugie nikomu nie potrzebne, pierwsze najlepsze...

na 46lvl sp2 :P

2435676187.png

Opublikowano

Nie zgodze się z Tb :)

Holly dla maga to najważniejsze sp... blade u woja kosi all na arenie a sin pro na glace czyli sp2 niepotrzebne ? haha

itr0fv.png

Opublikowano

również sie nie zgodze z tym sp 2 .

kazde sp2 jest w czyms dobrreva w czyms slabe

z gory przepraszam za odejscie od tematu ale napisalem to aby nie wprowadzic w blad autora

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Nie zgodze się z Tb :)

Holly dla maga to najważniejsze sp... blade u woja kosi all na arenie a sin pro na glace czyli sp2 niepotrzebne ? haha

Z magiem się zgodzę z wojem się nie zgodzę, gram wojem i mi blade w niczym nie potrzebne ^^ a sin.. e.. do czego jest ci potrzebny? na glace..?.. e tam..

@topic expij na grochach, a job jest zeby zalozyc sp i jak masz np. ponizej 36 to, żeby skille mieć ;D

24yb8uw.jpg
Opublikowano

Holy to najważniejsze sp Maga więc nie gadajcie mi tutaj że jest prawie nie przydatne

Co do woja to też sie nie zgodze blade mi do niczego nie potrzebny tylko crus albo ber

nostaleh.png
Opublikowano

Rozumiem was że blade nie jest za dobry a war berek i cruss od początku pro... na blade trzeba napracować... z blade +0 to nic nie zrobisz z +5 i 60 jobem to już troche bo pkt... blade +10-+15 jest już pro... jak ktoś gra na avalonie to pewnie zna Assare który stoi na 91 lvl nv przy teleporcie i on ma blade +15 jak dobrze pamiętam.. raz na glacy go spotkałem to poszliśmy na diabły i co? Assare all zabijał każdego bronił... a jak? blade dobry nawet bardzo dobry... -,- więc się zastanówcie... bo to że wasze sp2 woja ma po 21 job zrobiliście je na +3 do expa i się dziwicie czemu słabe.. pomyślcie ;)

Pozdro dla all którzy uważają że blade to gówno...

odrazu przepraszam za all błędy ortograficzne jak są ^^ (opera all podkreśla) -,-

itr0fv.png

Opublikowano

@Up dobrze mówi. Sam gdy zrobiłem Blade to się jarałem że z 20j będę kosić na arenie a lipa była, że szok. Dopiero jak zrobiłem na +7 i dobiłem ten 50j to się rozpoczęło powoli krojenie ludzi. Ja polecam robić Blade wojom i sp2 każdej postaci w grze :) Sin też jest dobry do pvp a Holka jest najlepszym sp maga wg mnie :)

@Edit Przepraszam ale się robi trochę spam i odeszliśmy od głównego pytania. Można by już zamknąć temat bo to co chciał wiedzieć pytający dowiedział się wszystkiego :)

Opublikowano

Już nie będę zaglądać do tego działu, nikt nie rozumie tutaj sarkazmu...Weźcie przeczytajcie posta dwa razy przed napisaniem odpowiedzi...

@topicżebyniebyłowarna

Tak jak pisałem. Musisz bić joba i tyle, jest to potrzebne w przyszłości.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...