Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TES V Skyrim

SpaceGaminG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posłuchajcie mam hakerskiego Skyrim'a V i jak mam misje, żeby pogadać z Esbern'em to z nim gadami mówi mi, że otworzy mi drzwi a nie otwiera wiecie jak to naprawić albo czy jest jakiś kod na przejście misji ale tylko jednej.

spacegamingsugnature.jpg

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Kup se oryginała, ostatnio promocje na Steam są, może się załapiesz.

A tak to raczej nie ma żadnego wyjścia, zrób sobie kopie zapasową save i pokombinuj coś, poszukaj for o serii TES lub konkretnej - Skyrim i tam zadawaj pytania, znajdziesz profesjonalistów

Opublikowano

Jest do tego patch, poszukaj w google ''najnowszy patch TES:V Skyrim''. Jest jeszcze opcja że będziesz z nim próbował rozmawiać przez drzwi a on będzie szukał klucza żeby je otworzyć i w końcu to zrobi o ile na początku dobrze wykonałeś z nim dialog.

Opublikowano

Kup se oryginała, ostatnio promocje na Steam są, może się załapiesz.

A tak to raczej nie ma żadnego wyjścia, zrób sobie kopie zapasową save i pokombinuj coś, poszukaj for o serii TES lub konkretnej - Skyrim i tam zadawaj pytania, znajdziesz profesjonalistów

W naszym regionie jest niedostępna więc się nie załapie ;)
logo1.png
Opublikowano

Może to być ewentualnie wina cracka.

Przez nieodpowiedniego cracka są błędy i niektóre skrypty się nie uruchamiają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...