Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Szybka Ankieta! ZAJRZYJ

MichuM4

ZESTAWY  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki zestaw warto?? do 13k fundsów

• Jtiger - zestaw Snajpera L96A1
    • AGGED - zestaw mechanika Mp5
    • KREFDJUR - zestaw szturmoca M4
    • THINGUMMYWUT -zestaw medyka M27-IAR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagłosowałem na zestaw z mp5... czemu?

- mp5 to jedna z najcelniejszych broni... chyba 3 :) 1 L85 potem Qbb :)

- pistolet Elite .... taki sobie :)

Polecam wbić 21lvl, bo możesz dokupić as vala i bosta na 2 bronie=

As val na mały dystans(2 broń na mały dystans najlepsza)

mp5 na daleki

obydwie bronie bardzo dobrze radzą sobie na średnim dystanse :)

=

Expierka ;3

YAY

Opublikowano

Dam głos na pakiet mechanika. A czemu ? Bo tą klasę najbardziej lubię. Głosowanie bezsensu. Nabijanie sobie postów...

Każdy ma swoje zdanie jaki pakiet jest najlepszy. A i dodam jeszcze, nie porównuj mechanika do medyka bo obie klasy mają dwa różne zadania na polu bitwy...

Opublikowano

Tam ten pakiet dla medyka jest za drogi to raz i dwa nie jest taki wybitny za tą cene.W ankiecie dla medyka zabrakło zestawu Brutus który jest o wiele tańszy,a lepszy :P

Opublikowano

Dam głos na pakiet mechanika. A czemu ? Bo tą klasę najbardziej lubię. Głosowanie bezsensu. Nabijanie sobie postów...

Każdy ma swoje zdanie jaki pakiet jest najlepszy. A i dodam jeszcze, nie porównuj mechanika do medyka bo obie klasy mają dwa różne zadania na polu bitwy...

Pisząc ten post nie chodziło mi o nabijanie postów... Jesli ci to nie odpowiada sie nie udzielaj

E9mwj60.png

Opublikowano

nabijasz posty... możesz dać *edytuj*.....

sniper ci się znudzi ...... a z enginiera masz taką zabawe że maszyny rozwaasz a z bostem na rpg masakra ;) maszyna do expienia :)

YAY

Opublikowano

Michu tu chodzi raczej o to że 9 osób co w ankiecie głosowało gra snajperem a 7 mechanikiem a nie że jtiger jest lepszym zestawem od tego z MP5 który ma w sumie najlepsze dodatki prócz kolby ;d

LOL

Opublikowano

y..... raczej najepszy zestaw :) zamiast tego gówna da medyka co da w ankiecie to móg dać BRUTUS :)

ja mam zestaw na każdego ;) i gosuje na enginiera w 100% :) potem medyk ;) i potem myśe że sniper choć i tak nim grać nie umiem ;3

ten nowy zestaw da medyka z deage to GÓFNIAK i koniec... za taką cene to.... ceownik do dupy...( do aira jest o wiee epszy homo ewentuanie bez) najepszy zestaw to by karkalllllllllllllndl

wltl jjllk niel chcilll pisllcl LLLLLLL to telrlala mu odjebalo wtf?!

YAY

Opublikowano

Polecam ci zestaw Jtiger czemu?

Bo ta broń jest barzo cela i jeszcze z tymi dodatkami wymiata

Opublikowano

Wg. mnie Jagged:

+ Spoko skin

+ Jedna z najlepszych broni dla mechanika

+ Dobre dodatki

+ MP443 ELITE

A jaką macie ocene o L96A1 . Na dystnas dorównuje M95?

Większy bullet drop i mniejszy zasięg, dmg troche mniejsze, lecz zamiast tego 3x szybsza

http://bfp4f.alchemi...8dc9807cad658c5

y526IOx.jpg

Opublikowano

A jaką macie ocene o L96A1 . Na dystnas dorównuje M95?

Szybkość przeładowania L96A1 nie ma sobie równych, jest to bardzo celna broń zadająca całkiem niezłe obrażenia. Polecam najlepiej w okazjach w zestawie.

Opublikowano

Szybkość przeładowania L96A1 nie ma sobie równych, jest to bardzo celna broń zadająca całkiem niezłe obrażenia. Polecam najlepiej w okazjach w zestawie.

I nie zapominajcie,ale to L96a1 ma więcej naboi niż m95...

Opublikowano

I nie zapominajcie,ale to L96a1 ma więcej naboi niż m95...

To też ale zawsze można kupić magazynki 4-rzędowe.

Opublikowano

OK ale na zasięg bardzo oddstaje od M95 ?

Nie znam m95 dopiero lada dzień osiągnę 20 level i kupię. Pogram to napisze ale myślę, że ma największy zasięg ze wszystkich.

Opublikowano

Ok dzieki za wszystkie info . doszedlem do wniosku ze snajper ktory chce campic musi miec M95 ;) Szkoda ze nie ma zadnego pakietu :D Ktos wie czy sa jakies plany?

E9mwj60.png

Opublikowano

Ok dzieki za wszystkie info . doszedlem do wniosku ze snajper ktory chce campic musi miec M95 ;) Szkoda ze nie ma zadnego pakietu :D Ktos wie czy sa jakies plany?

M95 6599 funds. Ja bym brał nawet bez pakietu ale twój wybór. Może z czasem trafi się w pakiecie trzeba sprawdzać na bieżąco.

Opublikowano

M95 6599 funds. Ja bym brał nawet bez pakietu ale twój wybór. Może z czasem trafi się w pakiecie trzeba sprawdzać na bieżąco.

Tak ale bez dodatków to nie to samo co z dodatkami :)

E9mwj60.png

Opublikowano

Tak ale bez dodatków to nie to samo co z dodatkami :)

To prawda ale nawet bez dodatków ta broń jest śmiercionośna. xD

Opublikowano

Z tych 4 pakietów naj. jest dla mechanika choć najmniej lubie nim grać.Jeśli chodzi o pakiet na snajpera musiałbyś dokupić precyzyjną lufe(to jest podstawa), chyba że lubisz sie bawić z opadaniem i w cale sie szybko nie nudzi snajper, ja już nim gram rok

Opublikowano

Oddałem swój głoś na Pakiet ostatni, dla Medyka

Dlaczego ?

Ponieważ sam mam M27-IAR i jestem zadowolony z posiadania tej broni, kozacka na krótkim jak i na dalekim dystansie ammo nigdy mi nie brakuje jeśli ktoś naprawde umie grać to także nie ma tego problemu broń oceniana na 10/10 Pakiet dla Zwiadowcy także jest opłacalny do 13k ale jednak wole medyka, zawsze lubiłem grać Medykiem i jakoś tak mnie to pociąga więc ale wszystkie klasy są opłacalne, zależy kim lubisz,wolisz grać ;D

Zawsze lepiej kupić pakiet bo masz do broni 3/4 Przydatne dodatki a i może ciuch wleci na konto ;D

JankesPL4444.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...