Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ankieta Gdzie zagrasz GladoR s2 czy Teoden.eu

HondaXR

GladoR s2 czy Teoden.eu  

158 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie zamierzasz gra? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacje idealną miał serwer Balantia.pl i co? Po miesiącu funkcjonowania wiele kradzieży, administracja nic nie pomaga i itemy takie jak Zatruty miecz +9 i po 2tyś pereł zostały rozdawane. Nie kieruj się kolego prezentacją, bo nawet ja bym mógł zrobić dobrą prezentacje, lecz kieruj się stażem, popularnością i opinią na temat administracji.

Dołączam się do kolegi.Azmal.pl tez sie fajnie prezentował .Jak sie okazalo byl bug na sztaby (kupywales w dozo po 2kk sztbe a sellales po 4kk u handlary) dzieki czemu ludzie zdobyli wyje**** eq.Dlatego ja wole stawiać na pewniaka, i zagrac na GladoR s2.Ten przynajmniej nie padnie po tygodniu a z tamtym nic niewiadomo.PS.Atakow mieli co nie miara.
Opublikowano

Prawdopodobnie Teoden, bo glador s1 jest serwerem typu DivineWorld s2 (prawie identyczny, tej samej administracji?), a tam pełno bugów było więc tak samo może być z Gladorem.

@Down

Na gladorze będzie mniej dzieciarni , widać to po postach w tym temacie i obu prezentacjach :]

Na pewno patrząc na to że s1 był serwerem 4fun (gdzie najczęściej grają dzieci) i na spamowanie graczy gladora wzapowiedzi teodenu.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Ja jednak jestem bardziej za GladoR lecz Zobaczymy ;)

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

czytając wasze posty to wybieracie glador, ponieważ administracja doświadczona heh skąd wiecie, że administracja Teoden'a nie jest doświadczona ?

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Specjalista
Opublikowano

Jak bym wybrał Glador s2 zajebisty bd serwer i ogar administracja ;] Jak bym z ekipa nie zaczynał grać na imetku na pewno bym na gladorku pograł :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Zagram na Glador s2. Grałem na becie Gladora jak i Teodenu, po czym stwierdziłem że Teoden jest beznadziejny.. Z metków lecą małże i jakieś śmieci, jakaś porażka i tyle.. Natomiast Glador wygląda na dopracowanego i myślę, że będzie można na nim pograć na dłuższą metę :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak widać z s2 dzieje się nie dobrze więc może weźmiecie udział w Ankiecie bo widać że Amade... nie wie co robi lub chce zrobić, ja obecnie jestem za tym by tego serwera raczej nie resetował o d początku a nawet mu tak radze:) bo z tego co wiem jeżeli to zrobi to nadejdzie to jego początek końca wszystkich serwerów:D kto może to niech głosuje na glador s2 za "nie" bo te łepki z s1 które nic czasu nie straciły mają najwięcej do powiedzenia, a administracja ma Zal ze gracze nie robią reklam:) trochę się zagalopowali zamiast się zająć poprawą serwera chcą stawiać ponownie bo się kończy kasa i trzeba kolejny raz zrobić dzieci w h... by wydali na is, nie dajcie się nabrać jeżeli zrobią reset serwa apeluje do wszystkich lepiej przestańcie grac na jakimkolwiek z jego serwerów! bo to będzie świadczyć tylko o 1 a o czym to chyba wiecie:)

DARK JEŻELI CHCESZ RESETOWAĆ SERWER TO LEPIEJ GO WYŁĄCZ I NIE WŁĄCZAJ PONOWNIE!, A NAJLEPIEJ S1 I DIVINE TEŻ:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...