Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ankieta Gdzie zagrasz GladoR s2 czy Teoden.eu

HondaXR

GladoR s2 czy Teoden.eu  

158 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie zamierzasz gra? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dobrze wiemy oba servery startują w ten sam dzień , czyli 4 stycznia (Piątek).

Chcę sprawdzić jaki server wam bardziej przypadł do gustu i gdzie będzie grało więcej osób.

Wiem że teraz to trudno powiedzieć bo nikt nie grał jeszcze na oficialu ale możecie to osądzić po prezentacji i zainteresowaniu Administracji.

Zapraszam do głosowania :)

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Ja zagram na Glador s2. Serwer drugi też jest dobry, ale takie serwery się już przeżarły. Glador s2 to zapowiadający się w 100% dobry serwer! Posiada również s1, który stoi do dzisiaj, tak więc mamy 100% pewność, że logując się tam nie stracimy swojego czasu.

Pozdrawiam i zachęcam do gry na gladors2 , na prawdę warty serwer! :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Ja osobiście zagram na Gladorze, ponieważ wydaje mi się bardzej profesjonalny i robi coś swojego . Pzdr . MenegeR. :D

Opublikowano

Również wybieram Glador S2. Zważywszy na to, że mają już swoje inne serwery więc jest pewne, że nie wyłączą np po tygodniu z drugim serwerem nic nie wiadomo nikt nie zna administracji więc Glador.;]

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Jak widać, wiele osób się ze mną zgadza :)

Może i tak ale ankieta mówi co innego =)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Może i tak ale ankieta mówi co innego =)

Zobaczymy po starcie czy będzie więcej . Ludzie którzy wiedzą o co chodzi też pewnie tak sądzą .

Opublikowano

Ja doskonale wiem o co chodzi. Aczkolwiek żyjemy w takim okresie prywatnych serwerów, że raczej ludzie stawiają na serwerach znanych. Glador stoi do dzisiaj, więc to raczej On będzie górował. A start tego serwera w tym samym czasie co Glador s2 raczej mu nie zaszkodzi. Bo nawet jeżeli na starcie tam będzie więcej osób, po czasie glador i tak dostanie lepsze noty :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Oczywiście , że glador ;P

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Dwa serwery interesujące, ale gladora wybieram z racji tego, że jestem pewien, iż administracja jest ogarnięta i na S1 grało dużo osób i stoi ponad rok :) Nie padnie po tygodniu lub połowa wzbogaci sie na jakiś bugach a druga połowa odejdzie.

Opublikowano

A ja zagram na teoden.eu dlaczego? zajebista prezentacja i betqa tez

Prezentacje idealną miał serwer Balantia.pl i co? Po miesiącu funkcjonowania wiele kradzieży, administracja nic nie pomaga i itemy takie jak Zatruty miecz +9 i po 2tyś pereł zostały rozdawane. Nie kieruj się kolego prezentacją, bo nawet ja bym mógł zrobić dobrą prezentacje, lecz kieruj się stażem, popularnością i opinią na temat administracji.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Prezentacje idealną miał serwer Balantia.pl i co? Po miesiącu funkcjonowania wiele kradzieży, administracja nic nie pomaga i itemy takie jak Zatruty miecz +9 i po 2tyś pereł zostały rozdawane. Nie kieruj się kolego prezentacją, bo nawet ja bym mógł zrobić dobrą prezentacje, lecz kieruj się stażem, popularnością i opinią na temat administracji.

A co wiesz na temat administracji ? nic .. serwer będzie dobry ;)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

powodzenia wam zycze na tym gladorze nawet zmianki bonow macie w is kasa wgl nie przystosowana do cen w sklepach pelno bugow jest nadal mowicie ze fajnie sie gralo na s1 tylko ze s1 to 4fun a to jest medium i server szczegolnie pod is nawet siano jest w is^^ powodzenia wam zycze w wydawaniu tyle na is;]

xbjr.png

Opublikowano

Patrząc na te ostatnio wychodzące serwery to większość z nich jest zrobiona dobrze, lecz siadają takie rzeczy jak zabezpieczenia a co za tym idzie stabilność. Serwery glador mają to do siebie, że są bardzo stabilne więc jak dla mnie Glador s2 ma przewagę nad teodenem, bo takie nowe serwery typu Teoden często mają problem z tym, żeby uporać się z DDoS'ami oraz włamami na serwer. Nie mówię, że tak być musi to są zwykłe przypuszczenia, bo co mogę zrobić więcej niż przypuszczać jak serwery jeszcze nie wystartowały. Także na chwilę obecną IMO Glador :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...