Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv Na Spatchowanym Pl`u?

MCC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krzemil, zapewne masz viste? Mam to samo czasami. Zawsze wyjmuj dyskietki zanim kompa wylaczysz, jezeli sie czepia wloz byle jaka dyskietke (moze byc nawet hannah montana ;p) i powinien sie odwalić.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

A te skopiowane pliki z ,, Pack " wklejam do w niepatchowanym ,, Pack " ???

Opublikowano

Dlatego mi nie dziala... bo ja nie wklejilem do ,, pack " w niepatchowanym tylko bezposrednio

@EDIT

Nie dziala dalej........

Opublikowano

Wiele bugów zostało przecież wyeliminowanych, w tym 3-stronne :)

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

Postacie na większości privów mi się popsuły, tak że widzę sam miecz stojący jak postać w pionie, nie mogę się ruszyć ani nic xD

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Rekrut
Opublikowano

Nie ma kd +6 ^^) Są tylko +5 (na starym metinie tylko pisze ze sa one +6) Ale raczej widac, chodziarz moge sie mylić.

Opublikowano

Kurna ja nie mam nazw mobków :/ on sa teraz tak jak by bez nazwy... nic nad nimi nie pisze i wgl... ;/ jak to naprawic?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Rekrut
Opublikowano
Kurna ja nie mam nazw mobków :/ on sa teraz tak jak by bez nazwy... nic nad nimi nie pisze i wgl... ;/ jak to naprawic?

Skopiuj pliki monster i monster2 ze spatchowanego i będziesz mial:)

Opublikowano

jeśli działa można by przypiąć napewno się przyda :D zaraz sprawdze :D

Lubie kotlety z jajkiem.

Rekrut
Opublikowano

Acha i mogę jeszcze dodac ze z plikami locale_pl, monster i monster 2 mogą byc problemy ( niejestem pewien ktory) ze po zkopiowaniu tych plikow nazwy moobow mogą byc niewidoczne. Gdyby ktos mial problemy zalecam niepatchowanie tych plikow ( moglbym przetestowac ktory z nich jest odpowiedzialny ale w tej chwili wam nie powiem ;/ )

Opublikowano

wlasnie sprawdzilem, co odpowiada za nazwy mobkow. w moim przypadku pomoglo skopiowanie dwoch plikow locale_pl.eix i locale_pl.epk ;) . monster i monster2 nie maja z tym chyba nic wspolnego ale sprawdzalem na mojej wersji wiec u niektorych moze bedzie trzeba je rowniez skopiowac :) .

@EDIT

pliki locale_pl odpowiadaja rowniez za nazwy kd, wiec jesli bedziemy je mieli niespatchowane, to dalej kd +5 i +6 beda bez opisow (jakie daja bonusy) :( . postaram sie jeszcze sprawdzic czy da sie z tym cos zrobic, jak mi sie uda cos wykombinowac, to napisze ;) .

Opublikowano

A co się zmienia jak tak zrobię?? :P

P.S Ciekawe jak to zrobić żeby pokazywało lvl koło postaci :P

Dawajcie mi - i 1 Ile tylko się da

:D

Opublikowano

Ja Cos tak Popieprzylem Ze Loguje Sie Na Konto Patzrwe a Tu Moje stare konto z monka ale jest tylko 5 servów lol co nie ?? :D

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

noa mi z kolei wyskakuje blad podczas laczenia :)

[10] [X]

[50] [X] 07.11 18:38 xD

[100] [ ]

ROBIE SPOL ZA GM`A PISAC NA PW

21571.jpg

31292.jpg

31174.png

18793.gif

28878.png

10541.png

Opublikowano

2x up dziala ci lv i co jeszczE??? jak lv zrobiles ;] ?

@edit PYTANIE

dobra no to tak ;p

loguje sie normalnie :D

juz laduje sie postac i jak sie zaladuje dalej to nic sie nie dzieje stoi w miejscu co jest?

Reklama usunięta

//D&G

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...