Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pagani zonda f vs . prosche carrera

kacpixpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały dylemat.

Mianowicie: duzo ludzi mi mowila ze carrera jest dobre, dobrze sie prowadzi itp.Ale tez mi mowiono ze pagani zonda f tez jest dobra, swoim nie banalnym przyspieszeniem i prdk. maks.Więc teraz niewiem jakie auto wybrac.Chodzi mi głównie o wyścigi

A moze znacie jakiesz lepsze auta od tych maks do 6000sb.Dzięki z góry za pomoc.

Opublikowano

Jeśli potrafisz opanować każdy wóz to polecam Pagani, a jak nie to Porsche, bo jak na tą markę przystało pewnie i ostro się prowadzi.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

A kup sobie Porsche 911 Gt3 R3 za 3360 SB, akurat jest na wyprzedaży! Klasa S756, ma włożone wszystkie części wyścigowe!

Bardzo dobra sterowność, prędkość i przyśpieszenie!

i jeszcze ma włożone umiejętności NItRO 2xmoc i 2xprzedłużenie, Gotówki za wyścig.

Opublikowano

Pagani Zonda F na dobrych częściach jest lepsza od tej 911.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...