Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie głupie pytanie bo grałem z postacią która strasznie mi się spodobała i nie mogę jej teraz znaleść.

Jako ult robił taką dużą niebieską półkulę która stunowała nasz cały team na bardzo długo i nie wiem czy to też od jego ulta ale zeżarło mi pół many.

Może ktoś pomóc?

Opublikowano

Faceless void.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Legenda
Opublikowano

Łatwo stwierdzić, że jesteś nowym graczem i w 100% popieram wildaraaa. Przy voidzie musisz mieć b. dużą farmę. Tacy bohaterowie są zbyt trudni i zazwyczaj na koniec meczu zrobisz max 50last hitów, a powinieneś mieć w 30min minimum 150. Gdy zaczynasz nawet nie patrz na cerrych jeżeli nie umiesz lh. Na start bierz Licha, Ogre Magi lub Zeusa. Co do tematu to jest to Void, którym mało kto na początku ogarnia...

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Naucz się pisać. Gimbaza gra w lola.

Passive Zeusa, po użyciu skilla na enemy zadaje dodatkowy damage na określony radius wynoszący % current hp.

Trolling is a art.

Opublikowano

Lol bo doty i tak nie ogarniasz podstawówka i gimbaza do szkoły a nie w gry grać ;x

Co do tematu to ogarnij sobie zeusa albo jurgenauta ;x

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Lol bo doty i tak nie ogarniasz podstawówka i gimbaza do szkoły a nie w gry grać ;x

Ty tak samo, nie radź innym skoro sam gówno wiesz.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...