Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie WarRock 2 lata nie obecności.

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od dwóch lat tak nie całych nie grałem w WarRock'a i czy coś się zmieniło pozytywnego czy dalej latają wszędzie goście z hakami i wgl. ?

Z WarRockiem mam dużo wspaniałych wspomnień, jak ze znajomymi się grało salta się wywijało i wgl. ;)

Opublikowano

@UP

To już stare

@TOP

1. Warrock'a przejął NEXON - mniej lagów, więcej aktualizacji, więcej banów, więcej eventów

2. Wiele nowych broni i map, usunięte premki silver i bronze, zmiana waluty z G1 Credits Na NX Cash

@DOWN

NINJA

:ninja:

P.S. Napisaliśmy prawie to samo ;d

Opublikowano

Powiem ci tak , ogólnie War Rock jest już nowy ! Zmienił dystrybutora z GameFirsta na firmę nexon :)

Pobierzesz go tutaj :

http://en.warrock.nexoneu.com/Download/Client

Są na pewno zmniejszone lagi serwerowe jak i mniejsza ilość hackerów ponieważ jest dużo mass banów :) Jest więcej eventów , broni i paczek różnego rodzaju.

Ja pamiętam jak za czasów GF żegnałem się z adminem :( TO były czasy :/

Up@ Szybszy -_- A no xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Tak szybko ci powiem

1. Warrock zmienił firme na nexon . Jest ona lepsza ( co 2 tyg-3tyg jakis fajny event)

2.Lagi (jak dla mnie) są małe

3. hacków moim zdaniem jest duzoo mniej ;)

4. Tu jest strona warrocka

http://en.warrock.nexoneu.com/landing

5. warrock sie pozmieniał dodali pare broni nowych do is , mapki.

6.juz nie mozna robic sobie premek np na playspanie ;/

7.Juz nie ma premium bronz,Silver, gold na 3 dni. Jest tylko do kupna premium gold na 30 dni

Mysle ze tyle :) licze na like

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak jeden z UP napisał, jest więcej banów, ale trzeba zauważyć JEST WIĘCEJ SŁUSZNYCH BANÓW :) Gra się przyjemnie.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Aha a GF jest dalej czyż nie bo widziałem jakoś ich grę nie dawno ? Wielkie dzięki za info.

Już nie ma GF jest Nexon

GF nie ma ale w WR

GamersFirst jest dalej, `prowadzi` inne gry.

http://www.gamersfirst.com/?q=pl

Opublikowano

@Unlike brak słów, GF jest nadal..

Nie zgadzam się z Tymi wyżej którzy mówią, że mnie hackerów, bo jest ich tyle samo.

Lagi może trochę mniejsza i eventów na moje więcej.

// GF nie ma WR. O to chodzi :)

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Haha ja dzisiaj też wróciłęm z kolegą do gry po 2 latach, masakra. Najbardziej przeraziło mnie brak brąza i brak famasa w grze w co nie moge do teraz uwierzyć, widocznie nowa firma zauważyła że to najczęściej kupowana broń i teraz robią z tego hajs jak na eventach da się kupić za rl cash. Kolejną przykrą rzeczą jest brak możliwośći robienia darmowych punktów jak to kiedyś z g1 było, muszę jeszcze playspana zobaczyć bo to ostatnia nadzieja ;/

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...