Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wypić szklankę ?

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Przed świętami nauczycielka Polaka powiedziała że da nam bezsensowne tematy na zadanie ;_) Kolega dostał jak zjeść picie, a ja jak wypić szklankę ? Powie ktoś co mam napisać /

. .

Opublikowano

Wsadzasz szklankę do pieca, czekasz aż się roztopi. Jak będzie w stanie płynnym to pijesz ją. Możesz mieć oparzenia ale to szczegół.

Chyba masz chorą nauczycielkę, tego nie da się logicznie wytłumaczyć. Albo po prostu ona was trolluje :D

Game Over

Opublikowano

Lub też możesz rozkruszyć szklankę na małe cząsteczki i całą zwartość sproszkowanej szklanki wsypać do kubka z wodą i wypić, albo jak to woli wciągnąć nosem.

;=)

Opublikowano

Wbij jej na chate. Zabij jej rodzinę, a jej rozpierdol łeb krzycząc: "Rozjebałaś mi całe święta głupia suko!".

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Nauczycielka was próbowała nieudolnie trollować, nie rób tego.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ztrolluj ją i zapytaj jej co znaczy "Wychodząc z wizualnych aspektów dochodzę do konwersji iż wasze reperkusje są nieadekwatne w sposób intensywny.", zawsze działa :D

Moja nauczycielka powiedziała bym jej nie pyskował :D

Opublikowano

Rzeczywiście poroniony pomysł....

Musiałbyś drobnie potłuc to szkło i podgrzać pod wysoką temperaturą :) Ale potem i tak by wystygło.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Potłucz szkło, wsyp kakao, pomieszaj, dodaj tam duży kawałek szkła, zrób babeczki, i podaj jej to do zjedzenia na lekcji, jak nie zje to pizdnij jej grzdyla i to zje, niech suka umiera.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Napisałem wszystkie wasze rady ! :0 Ale bedzie troll jak to zobaczy, łącznie z tym że ma iść do psychologa xD Jeszcze macie jakieś pomysły ?

. .

Opublikowano

Jeżeli jest pierdolnięty temat to musi być i pierdolnięta praca.

Napisz, że kładziesz szklankę na słońce czekasz aż się roztopi i potem pijesz xD

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Zapytaj się swojej nauczycielki jak posmarować chleb masłem.( połowa nauczyciel z mojej szkoły poległo na tym pytaniu..... ahhh ci nauczyciel..... )

Jak dla mnie to chleb się smaruje nożem ale k....

Opublikowano

Hmm, dobre napisałem all. Dodałem że można wsadzić w dupe, aby się rozpuściło pod wpływem ciepłego gówna

. .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...