Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zainstalować internet na windowsie xp?

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, mam ciężki problem z zainstalowaniem internetu w windows xp home edition (service pack 3) na laptopie.

Internet jest z orange. Posiadam modem WiFi F@st 2704. Akutalnie korzystam z windowsa 7 i internet działa bez problemów lecz niestety będę potrzebował internetu na windowsie xp.

Nie wiem kompletnie jak się za to zabrać ponieważ na stronie orange nie ma instrukcji pod xp w necie też poszperałem ale nic konkretnego na temat nie znalazłem niestety, ostatnia deska ratunku to twoja pomoc.

Wrzucę tutaj swoje parametry sieciowe, może się przydadzą:

2n7o9bl.png

@edit

na stronie orange znalazłem takie sterowniki, kompletnie nie mam pojęcia jak się je instaluje ponieważ połowa z nich nie posiada nawet instalki a druga połowa jest na inny system =[

http://www.orange.pl...elparticle.html

@edit w razie czego mam jakiś kabel ethernet może będzie potrzebny

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

jak instalujesz win xp to automatycznie z tym instaluje ci sie net o ile masz polaczenie miedzy netem a kompem to wtedy ci XP to wyszuka i zainstaluje

Opublikowano

Nie dostałem żadnej płyty, windows nic mi nie wykrył jak podłączyłem lapka z tym modemem przez Ethernet ;/

Win xp jest czysty, nic na nim nie instalowałem prócz winrara.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...