Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] ban

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da sie ominac jakos bana ?

Bo wczoraj na 5-2 upierdalem statki ;d

Typek napisal do mnie kutas. napisalem do cm'a .. zeby zobaczyl czat a ten nic

ze na szepcie nic nie ma .. napisalem na glownym ze napisal do mnie kutas ;d .. i ze kto go zatrudnil to dal mi bana na 7 dni

Ticketa wyslalem ze skarga napisali ze dostalem bana za kto cie zatrudnil..

Kłocilem sie z nimi o to i wgl..

To oni jesli w ciagu 15 min nie dam ss'a to mam bana -.- .. ban na czat to jak ja mam im kurwa wziasc to

I teraz mam bana na 10 dni

Da sie jakos to ominac? ..

Opublikowano

Nawet im sie tego grubego dupska nie chce ruszyc zeby popatrzec... w ten jebany czat .. podalem godz/data i pomogli na tyle ze mam bana na 10 dni :D

Opublikowano

no i bylo nie kablowac na tamtego i bys bana nie mial, sam sobie winny jestes, mama cie nie nauczyla ze nie ladnie donosic? ze donosiciele to najwieksze kutasy? ile ty masz lat zeby sie tak skarzyc?:D teraz juz nic nie zrobisz przykro mi wlacz bota na 10 dni, na bocie czat potrzebny ci nie bedzie

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

no i bylo nie kablowac na tamtego i bys bana nie mial, sam sobie winny jestes, mama cie nie nauczyla ze nie ladnie donosic? ze donosiciele to najwieksze kutasy? ile ty masz lat zeby sie tak skarzyc? :D teraz juz nic nie zrobisz przykro mi wlacz bota na 10 dni, na bocie czat potrzebny ci nie bedzie

Ja ? .. mam 17 :) .. ale ja cm'ow wgl nie lubie wieć , a po za tym oni juz kiedyś cos zrobili to mają przejbane dożywotnio u mnie ;)

A ten typek to taki bonus był .. ale dupy sie nie chce im ruszyc To bana dostalem kbocik ostygnie te 10 dni

A Oni są głupisi niż but.. , jak mam dac im dowod skoro mam bana na czat ...

Porażka ..

Opublikowano

Ja ? .. mam 17 :) .. ale ja cm'ow wgl nie lubie wieć , a po za tym oni juz kiedyś cos zrobili to mają przejbane dożywotnio u mnie ;)

[...]To bana dostalem kbocik ostygnie te 10 dni

[...]

A po co Ci kbot do bocenia ;o?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...