Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam wszystkich poszukuję plików / pliku opowiadającego za dmg broni oraz bonusy kd , mianowicie poszukuję tego z pl'a chce mieć dmg broni i bonusy kd idento jak na pl'u mógłby ktoś podesłać mi DL lub coś w tym stylu byłbym wdzięczny :).

17172903471186348024.jpg

Opublikowano

Chodzi Ci o pliki clienta? dmg oraz bonusy broni czy też kd znajdziesz w item_proto. Zaś nawet jeśli wpiszesz sobie w cliencie np. 50 ludzi to i tak nie będzie dawać 50 ludzi, dopóki nie wklepiesz tego do item_proto serwerowego(przez navicata).

Pasjonat
Opublikowano

Chodzi Ci o pliki clienta? dmg oraz bonusy broni czy też kd znajdziesz w item_proto. Zaś nawet jeśli wpiszesz sobie w cliencie np. 50 ludzi to i tak nie będzie dawać 50 ludzi, dopóki nie wklepiesz tego do item_proto serwerowego(przez navicata).

Ziom , chodzi mi oto że chciałbym dostać normalne dmg broni tak jak na pl'u bo ja mam pozmieniane na większe a nie wiem jak to zmienić na to oryginalne z PL'A ! , czytałem jakieś tak poradniki ale nie kumam :P

17172903471186348024.jpg

Opublikowano

w plikach terenzo jest nie edytowanie refine proto , możesz sobie od jego pliczków wziąść

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-dl-czyste-serverfiles-by-terenzo/

Dłuższej grafiki się nie dało?

Pasjonat
Opublikowano

w plikach terenzo jest nie edytowanie refine proto , możesz sobie od jego pliczków wziąść

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-dl-czyste-serverfiles-by-terenzo/

Dziękuję Ci bardzo , leci + :*

17172903471186348024.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...