Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hooligans] Online The Best 120 Cap Server

smoker1993

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DDOSy już mają i pewnie się nie zabezpieczyli

@EDIT

Patrzył ktoś na elitepvpers czy dali tam jakieś info?

Opublikowano

Pewno GM dadza turkom potrzebny plik, oni sobie wejdą, wykoxuja i dopiero my xD

@EDIT :

Ja osobiscie czekam do 23 bo i tak musze czekac wiec mi to nie robi roznicy :D

Opublikowano

Najlepsze jest to ze niby na tym serwie sa ludzie od nas jako gmowie czy support a zadnego nie dadza info widac chyba server padl zanim powstal . GZ owner.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

scisnijcie poslady ludzie... pewnie maja jakis problem i go probuja rozwiazac, wiec czekajcie cierpliwie, jak inni ;/ To chyba nie tak duzo a jak wam nie pasuje to nie czekajcie i sie kladzcie lulu albo grajcie gdzie graliscie i po krzyku.

Opublikowano

Niestety ale tam gdzie gralem dzisiaj niestety ale juz nie mam powrotu bo mnie zbanowal gm za to ze powiedzialem mu prawde no ale luzik ^^

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Jak kazdy ja czekam od 11 rano i nie narzekam bo ufam ze bedzie warto. Dla mnie server dobrze sie zapowiada poza ta mala wpadka, ale to kazdemu sie zdarza. Miejmy nadzieje ze ostatnia

Opublikowano

Zobaczymy :)

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

My tez czekamy na tsie w sporo osob :D Nie nie plaze ale w sumie jak pamietam to tak bylo zawsze, ze jak fajny server wychodzil to rodzil sie w ciezkich bólach ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...