Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ktory design

anyysz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak.. wiem, ze to jest forum o botach, ale między innymi o to sie rozchodzi.. mianowicie mam zamiar kupić sobie jeden z 5 elitarnych designow dla golca<250k urki> i myśle który wziąć, który wy mi możecie polecić.. duzooo boce, dość często robie wrotka, czasami lubie polecieć się gdzieś "postrzelać" chciałbym żebyście napisali mi, który z nich najbardziej mógłby mi pasować i dlaczego ?

Opublikowano

Spectrum.

Na pvp Ci się przyda.

Żaden inny przy obecnych hitach chyba już nie jest tak dobry.

Solace - w zasadzie nic nie da..

Venom - no way ;)

Diminisher - ujdzie

Sentinel - to samo co venom.

Spectrum - najlepszy design.

Opublikowano

uzasadnij w czym jest lepszy np od Diminishera, bo nad nim też sie zastanawiam :D Spectrum w sumie lata wiele mniej niż Dimisher'ow

Opublikowano

uzasadnij w czym jest lepszy np od Diminishera, bo nad nim też sie zastanawiam :D Spectrum w sumie lata wiele mniej niż Dimisher'ow

Hmm.. w spectrumie dłużej wytrzymasz a diminisher Ci nic nie da jak przeciwnik ma full hp ale 0 osłłon a ty pół hp.

Wtedy puszczasz spectruma, empa i robota i jedziesz go.

Opublikowano

Kup rabat dobocisz kupisz 2 Spectruma i diminishera albo venoma , venom i diminisher na wrotka dobry od czasu do czasu umiejętnośc na kryske albo sibka , a spectrum dobry na bicie statków .

Opublikowano

Skoro dużo bocisz to może pomyśl o Aegisie zamiast o dresie? Jeżeli dres to wybieraj między solace a spectrum.

@up

Niby w czym we wrotach przydaje się venom? Na całe wrota 1 raz użyjesz umki na dk i to tyle.

reklama

Opublikowano

kupie Spectruma, bocąc też trudniej będzie mnie ubic mając tą osłonę.. z czasem kupie następne .. jeszcze 1 małe pytanko, opłaca sie kupic do peta mechanizm zbierania III ? żeby to pet zbierał skrzynki w czasie gdy ja bije alienki, jest to opłacalne ?

Opublikowano

Skoro dużo bocisz to może pomyśl o Aegisie zamiast o dresie? Jeżeli dres to wybieraj między solace a spectrum.

@up

Niby w czym we wrotach przydaje się venom? Na całe wrota 1 raz użyjesz umki na dk i to tyle.

W tym że czasem na kryśke mozesz albo na innego aliena zależy od wrót , i ma 5 % bicia .

Opublikowano

Ale czy w ogóle opłaca kupować się profi dresy? Jeżeli będziesz robił sfe to będziesz musiał zbierać skrzynki żeby złożyć apisa, zeusa, lf4 i prędzej czy później złapiesz dresy. Ja z samych skrzynek mam 4 profi dresy. A przy boceniu naprawdę mało one dają.

reklama

Opublikowano

Ja na twoim miejscu kupił bym aegisa jeśli nie masz. Najlepszy statek na polowania. Wiele razy wygrywałem z kolesiem który latał golcem i miał full wypasione konto i żadne umiejętnośći specjalnie designu mu po nie pomogły. A jeśli masz już aegisa i naprawdę tak ci bardzo potrzebny ten design to polecam Spectruma- pryzmat osłony, nie możesz go niczym dezaktywować. A także Sentinel - 4 kolesi nim składałem dzięki jego umiejętności.

silvertcsax.gif

Opublikowano

@up

Dokładnie tak jak pisałem wcześniej. Na bocenie aegis jest po prostu zaje..., bez problemu puszczasz na mk + dk, do tego romb i praktycznie w ogóle nie marnujesz czasu na naprawę. Na pvp również latam aegisem i według mnie jest o niebo lepszy od golca. Lepiej mi się nim lata.

reklama

Opublikowano

zadałem też pytanie, czy wartko kupić mechanizm zbieranie 3 dla peta, by mógł sam zbierać skrzynki ?

JEdyne mechanizmy które opłaca się kupić to:

1. Mechanizm Kamikadze

2. Mechanizm naprawiający Combo

3. Mechanizm zbierający surowce

4. Mechanizm naprawiający Peta

Oczywiście wszystkie na 3 lvl.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Wydaje mi się że nie. Mało teraz boci się na boxach a to jednak dodatkowy wydatek. Sam mechanizm to pól biedy ale do tego musisz mieć z 10 protokołów radarowych,za które dodatkowo zapłacisz 250k uri

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...