Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [24/7] [NON-PREMIUM] [Launcher] [Modyfikacje] [Wojny Gildii][Unikalne Pluginy] CraftOx - Walcz, podbijaj i zabijaj!

Serip

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podał by ktoś ip do skopiowania bo wpisuje mc.craftox.xaa.pl i pisze, że nie może sie połączyć?

sygnaturametin2.png

10 postów

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

ZBIERAM PLUSIKI +

Opublikowano

Mody do dupy kilka na bronie troszke roslinek ic2 i build mocreatures i jakas kraina nowa do dupy -.-

CZego chcesz więcej? JEst tego naprawde duzo. Weapon mod ma bugi. To tez jest survival

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Nie wiem czym są spowodowane lagi, ale ja ich nie mam.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Mam 9 fpsów. Coś jest nie tak. Tylko na Waszym serwerze je mam a na innych nie. Miało chodzić na słabszych i lepszych komputerach.

Opublikowano

Launcher działa. Lagów nie powinno być.

Opublikowano

Oczywiscie wszystko olewacie. Serip! Miało chodzić na wszystkich komputerach. Nie wiem co jest ale mam nowego laptopa a FPS niekiedy 0 nawet.

Opublikowano

mi tez dziwnie spadaly fpsy, ustaw dobrze optifine a bedziesz mial po +100 fps,ow. Co do samej gry na serwerze gra sie naprawde przyjemnie z tymi modami gra sie nie nudzi, lagow juz nie ma + wspaniala atmosfera na serwerze nic dodac nic ujac, tym ktorzy sie boja sciagnac launchera powiem jedno “żałujcie“ !

Opublikowano

nie no serwer żałosny :x miało byc fajnie i wgl a tu nagle dupa ;x miała być duża ilość modów jest max 10-11 lagi że głowa boli, spawn jest tak piękny że aż brzydki... po za tym fajnie że nie można dodać moda reins mini map ;x

Opublikowano

Spawn budowy był na szybko(ale po co ładniejszy skoro to ma być zwykły spawn). Lagi macie dlatego, że nie umiecie ustawić optofina lub modyfikujecie paczkę. Wgrywając xreya zacznie wam mocno lagówa. Może to też być przez mini mapę. Lagi mogą być spowodowane waszym internetem. Modów starczy nowe zbroje, miecze, narzędzia, moby, biomy. Czego mozna chcieć więcej. Ja już was ludzie nie rozumiem. Wszystko wam nie pasuje. Mogę przywrócić mody te, które mialy być ale na serwerze będzie tyle bugów, że nawet nie wiem, czy postoi jeden dzien. I tak daliśmy wam dostęp do paczki, bo mogliśmy ją ukryć gdzień na waszym dysku. Mogliśmy dodać sprawdzanie, czy pliki nie są modyfikowane, ale wam zaufaliśmy. Dziś dostała ponad 20 osób bana za xreya. Wy jeszcze piszecie, że nie mieliście xreya, a logi nie kłamią

Opublikowano

Zawsze się znajdą dzieci z x-ray ... i bardzo dobrze że takich banujesz nawet zbanuj z 1 tyś jak nie potrafią grac trudno się mówi ... trzeba grac uczciwie :) Powodzenia z serwerem ;) grałem ale nie mój typ :0

Opublikowano

No brawa serwer to wielki nie wypał spawn to gówno, nie ma odczykiwania np /spawn /f home lagi ! Mody do dupy ktore jeszcze powodujo wielkie lagi i tyle

Jeszcze powiem że serwer był robiony na szybko to widać spawn brzydki zero fajnych pluginów mody słabe i lagujace serwer.

No brawa tyle czekania i nie wypał ^^ Klakier23 miał rację ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...