Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zbugowany WoF

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po długim i perfekcyjnym przygotowaniu do walki z Wall of Flesh padłem. No nic lecę znowu rzucam lalkę (guide żyje) a tu nic. Guide znowu żyje rzucam - nic. Kurde co z tym WoFem?

Opublikowano

Cóż całkiem możliwe. Na pierwszym świecie WoF zabiłem parę razy (chyba z 3-4) i za każdym razem przychodził ale wątpię żeby za każdym razem trafiałem na noc.

Opublikowano

Jeśli zaczynasz z końca mapy, spróbuj pójść na drugi koniec mapy, u mnie to pomaga (np. wcześniej zaczynałeś z lewej strony to teraz zacznij z prawej) i oczywiście nie stój przy samym końcu tylko tak ok 30-40 kratek od krańca mapy

Opublikowano

Jeśli zaczynasz z końca mapy, spróbuj pójść na drugi koniec mapy, u mnie to pomaga (np. wcześniej zaczynałeś z lewej strony to teraz zacznij z prawej) i oczywiście nie stój przy samym końcu tylko tak ok 30-40 kratek od krańca mapy

Nie wiem czy to coś da. Moja platforma nie należy do najdłuższych i jest z 500 kratek w lewo a potem na środku mapy z 250 w prawo. Wolałbym przywoływać z lewej bo tak to mam zrobione.

Edit

Nie no nie mogę, zaraz mi się wszystkie potiony skończą, piję je przed walką a to cholerstwo nie przychodzi. Są jakieś mody na przywołanie WoF?

Opublikowano

A tam TShock... Ja gram na single to nie zadziała.

Zadziała. Pobierz TShocka. Odpal serwer i tylko wystarczy, że wezwiesz WoF, rozwalisz, usuwasz TShocka i nikt nie musi wiedzieć, że z niego korzystałeś. :) Taki mały TuT

zI8qaXU.png
Opublikowano

Po pierwsze primo mam TShock więc mógłbym spróbować. Po drugie primo chyba wiem w czym problem. Przeczytałem na internecie że jeżeli WoF cię zabije to wtedy "idzie" dalej na róg mapy i dopiero jak "wyjdzie" poza świat można go znowu przyzwać.

Opublikowano

Po pierwsze primo mam TShock więc mógłbym spróbować. Po drugie primo chyba wiem w czym problem. Przeczytałem na internecie że jeżeli WoF cię zabije to wtedy "idzie" dalej na róg mapy i dopiero jak "wyjdzie" poza świat można go znowu przyzwać.

Nic z tego nie zrozumiałem. Spróbuj z TShockiem. Mówię ci zadziała. :)

zI8qaXU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...