Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana ekranu na dotyk

lolo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;P Chciałbym do mojego nowego laptopa kupić ekran, dotykowy (przekonał mnie sam Windows 8, aż chce się klikać ;d). Czy mogę w ogóle coś takiego dokupić (dokładnie zamienić starą matryce [no to coś co wyświetla obraz :D]), jaki jest koszt i czy według was warto? Jeżeli to ważne to przekątna ekranu w laptopie to 15,6 (1366x768). <-- wiem ważne :D

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

może i nie fajny ale dla laptopów z nie obracanym ekranem bo tak to jest do dupy jeśli masz obracany to polecam przydaje się jak nie to zbędny wydatek i do tego obciążenie pod zespołów komputera (główny problem )

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak obciążanie podzespołów , czy to z dotykiem czy bez dotyku laptop to nadal ten sam laptop a że do innych zastosowań to już odrębna sprawa

do byle badziewia matrycy nie założysz skoro jej wcześniej nie miał bo do czego ją podepnie ? czyli nie ma żadnej możliwości

nakładki dotykowe USB na laptpty, monitory kosztują od 300 zł w góre i tego szukaj

jak dalej chcesz kupić to spotkac mozna sie z nazwami :

maskownice SAW

maskownice IR

nakładki SAW / IR

maskownice / nakladki Real Multi Touch

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...