Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używany laptop do 1500zł

djmati5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako że niedawno szwagrowi zepsuł się laptop, a nie opłaca się go naprawiać, więc chce kupić jakiś laptop.

Nie chce on nowego, tylko używany, do 1500zł. Głownie do przeglądania internetu, oglądania filmów i od czasu do czasu by w coś zagrać. (1500zł za laptop maksymalnie + te kilka zł za przesyłkę)

Znalazł on ofertę i chciał, żebym się spytał czy dobra. Niestety piszę z komy, a mój telefon głupieje i nic nie mogę kopiować, więc przepisze parametry techniczne.

procek pentium i3 370M 2x2.4GHz + HT, 3MB cache

grafika GT420M 1GB pamieci DDR3

3GB RAM z możliwością rozbudwy do 8GB

dysk 500GB Seagate 5400rpm

matryca 1366x768 LED

+ system WIN7 Home Premium

Co powiecie o tym lapku, oraz jaki byście polecili do tej ceny, używany?

Opublikowano

lepiej kup nowy , nawet na allegro sklepy oferują podobne modele od 1300 zł bez systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dobry ten Dell, obecnie licytacja jest na ponad 1700zł, trochę więcej niż zakładał, ale mówił że spróbuję za niecałe 2 tyś go zdobyć, jak cena pójdzie jeszcze w górę, to raczej da sobie spokój.

To jeśli by padła jego decyzja na nowy, to jaki najlepiej, bez systemu? Jak najwydajniejszy w grach, patrząc na to.

@nie chce zakładać nowego tematu, dlatego chce napisać to tutaj

Szukam jakiegoś pada pod PC z analogami, najlepiej żeby jak najbardziej przypominał tego z PS3 (najwygodniej mi się go trzyma), ale nie oryginalny z konsoli, na taki raczej by mnie nie było stać :D

Do ok. 100zł + przesyłka - Ważne żeby dało radę go podłączyć do kompa, może być coś na styl pada od PS3 lub on sam, jeśli byłby w tej cenie. (Da rade grać na padzie od PS3 na PC poprzez bluetooth? Czy tylko przez kabel? )

@przepraszam że sam nie poszukam, ale obecnie pozostaje mi tylko pisanie z komy przez pakiet, a bardzo ograniczony mam ;[

Opublikowano

Dobry ten Dell, obecnie licytacja jest na ponad 1700zł, trochę więcej niż zakładał, ale mówił że spróbuję za niecałe 2 tyś go zdobyć, jak cena pójdzie jeszcze w górę, to raczej da sobie spokój.

To jeśli by padła jego decyzja na nowy, to jaki najlepiej, bez systemu? Jak najwydajniejszy w grach, patrząc na to.

@nie chce zakładać nowego tematu, dlatego chce napisać to tutaj

Szukam jakiegoś pada pod PC z analogami, najlepiej żeby jak najbardziej przypominał tego z PS3 (najwygodniej mi się go trzyma), ale nie oryginalny z konsoli, na taki raczej by mnie nie było stać :D

Do ok. 100zł + przesyłka - Ważne żeby dało radę go podłączyć do kompa, może być coś na styl pada od PS3 lub on sam, jeśli byłby w tej cenie. (Da rade grać na padzie od PS3 na PC poprzez bluetooth? Czy tylko przez kabel? )

@przepraszam że sam nie poszukam, ale obecnie pozostaje mi tylko pisanie z komy przez pakiet, a bardzo ograniczony mam ;[

http://allegro.pl/bezprzewodowy-pad-mediatech-do-ps3-i-pc-wibracja-i2859814533.html

Zobacz tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...