Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce się poradzić ProPlayer-ów

Powiedzmy że dysponuję spoooorym zapasem golda w isro na serv. uranus ale jeszcze nie mam 98lvl i troche mi to zajmie czasu wbicie w tym czasie chce przygotować sie na zajefajny set. i oczywiście Staff i tu pada moje pytanie

Co sie bardziej opłaca czy zrobić (PIMP MY STAFF) czy kupować jakąś z dobrymi statami i dopalać do niej coś jeszcze czy ewentualnie kupywać na bieżąco najlepsze STAFFY a gorsze sprzedawać.

Z góry dziękuję za wypowiedzi i podpowiedzi na moje pytanie.

chodzi oto że jeśli mam golda to przecież aktualnie na isro jest 100lvl i duuuułgo będzie wiec kasa którą mam i będę miał w czasie dobijania do 100lvl wystarczy na wszystko ale z tym wyjątkiem ze nie wiem i chce się poradzić PRO czy lepiej przeznaczyć kasę na wbijanie + i blue czy starać się kupować maxymalnie najlepszą stafke mówie o kwotach przekraczających 1b........

biorę pod uwagę prem+ i astrale inmortale......

Opublikowano

Ja na twoim miejscu niczego bym nie kupował bo porostu się nie opłaca kupować staffy z dobrymi statami a potem je sprzedawać bo nikt Ci może nie kupić i będziesz na - Poczekałbym na ten 98lv i wtedy kupiłbym jakiegoś dobrego staffa B)

Zresztą po co kupować all staffy z dobrymi statami jak ten spory zapas gotówki możesz zostawić na coś innego ;)

Opublikowano

Ja radził bym ci Pierw wbić ten 98 kupić staffa SOX + 5-7 potem z BLUE i dobrym MAG. dlaczego +5-7 ?

Ponieważ jak bd chciał sobie polepszyć staffa a bd miał Premke + to wtedy możesz sobie troche powbijać ; )

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

@UP

na 98 to tylko SUN ewentualnie SOM ale pod zadnym pozorem SOS :D

@topic

Polecam ci pierw wbic ten lvl i dopiero kupic do tego czasu pewnie wszystko sporo stanieje (i niby ma wejsc 105 lvl niedlugo) oplaca sie kupowac staff +7 +8 +9 itp ale jesli chcesz wbic sam blue , % i plusy to polecam ci kupic gotowego +5 bo raczej wiecej stracisz na ta alchemie :)

everythingfou - sprawdź to.

Admin Cienia
Opublikowano

Można trafić na SOM staff 10dg za 999kk ale wiesz, niema co liczyć że akurat wpadnie ci na stallnetwork. Najlepiej myślę wyjdzie kupić już dobra niż się bawić i jeszcze nie będziesz miał pewności czy blue wejdzie, a tak widzisz co masz, widzisz cene, możesz myśleć. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

rozglądaj się na stall network i jeżeli zobaczysz coś naprawdę interesującego za dobrą cenę to wtedy kupuj, ale tylko jeżeli jest bardzo tanio, żebyś nie musiał dlugo tego sprzedawać

Opublikowano
@UP

na 98 to tylko SUN ewentualnie SOM ale pod zadnym pozorem SOS :D

@topic

Polecam ci pierw wbic ten lvl i dopiero kupic do tego czasu pewnie wszystko sporo stanieje (i niby ma wejsc 105 lvl niedlugo) oplaca sie kupowac staff +7 +8 +9 itp ale jesli chcesz wbic sam blue , % i plusy to polecam ci kupic gotowego +5 bo raczej wiecej stracisz na ta alchemie :)

w sumie masz racje ale to też jeszcze spójrz na MAG. i ++

P.S. fajny nr użytkownika xD

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...