Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ramem

dawid9711

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z ramem w mojej maszynce do gierek xD gdyż mam zainstalowane 16 gb ramu a uzywać moze tylko 3.50

Procesor: AMD FX?-8150 Eight-Core Processor (3.60) podkrecilem sobię do 4.0 jak narazie xD

Ramy: 16 gb

Grafika: Nivida GeForce GTX 570

Dysk twardy 1tb

Plyta glowna musi byc jakas dobra xD

wWIATRAKI: 10 ma ktos wiecej xD ??

Opublikowano

Mogę spytać komp z Allegro ? I ile dałeś za niego a co do tematu win 7 64bit nie kupuj ściągnij nie warto wydawać kasę na windowsa

Opublikowano

5 tys ale komputer skladany u kolegi w serwisie specjalnie do gierek :D i do tego tanio mi policzyl. Poda ktoś dobrą instalke windowsa 7 64 bit ?? ja nic nie moge znalezc hymmm dokladnie kosztowal 4 cos :) wiec przyblizylem do 5 bo nie wiem dokladnie :P

Opublikowano

5 tys ale komputer skladany u kolegi w serwisie specjalnie do gierek :D i do tego tanio mi policzyl. Poda ktoś dobrą instalke windowsa 7 64 bit ?? ja nic nie moge znalezc

Tanio? hahahha beka

Szczerze? Okradł cię.....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano · Ukryte przez TrueFaith, 29 Grudnia 2012 - nie spam :p
Ukryte przez TrueFaith, 29 Grudnia 2012 - nie spam :p

Przepraszam ale musze to zrobic trudno jak dostane 5%

Okolo 5k I kurwaa taki zjebany komputer? Tu powinnen byc 7970 I lepszy processor mozesz to oddac?to jest jedne Wielkie gowno

Opublikowano

w tej cenie ? za to wszystko co zapłaciłeś powinien być lepszy i nawet z oryginalnym windows

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Kolega Cię okradł, komputer warty równo połowę ceny. Systemy 32 bit obsługują max 3,5 lub 3.25 GB ramu. System 64 bit musisz zainstalować, ale to już linka nie dostaniesz bo forum nie popiera piractwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...