Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crackowanie Ng Pod 8.62 ŁAtwiejsze!

jackraymund

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pewien problem z tym botem. Oczekuje na pomoc z waszej strony. Mam Windows Vista 32bit. Więc sprawa wygląda tak: Postęuję zgodnie z instrukcją. Ściągam wszystkie wymagane pliki, instaluje TibiaNGBota 5.0.1, ściągam hooka.dll na pulpit. Odinstalowywuje Bota. Instaluje TibiaNGBot 4.5.0. Wbijam w ten folder hooka z pulpitu. Odpalam klucz.reg. Pisze, że dodano wpis do rejestru. No to ok, myśle, że będzie grał a tu pojawia się znowu ta tabelka, żebym wpisał nazwę i kod i mogę nacisnąć tylko cancel. Zaproponowałem koledze, żeby zrobił to samo. Udzieliłem mu instrukcji do której ja się dostosowywałem. Krok po kroku mu to opisałem. Zrobił jak mówiłem i odpalił NGBota bez żadnych zastrzeżeń, byłem ździwiony. Kumpel ma Windows 7. Daję nawet zgodność z Windows Pack ... i odpal jako administrator nie pomaga. Może to wina tego, żę ściągnąłem go wczesniej i grałem na trialu godzine. Po tej godzinie wyłączył się i juz sie go nie dało odpalić. Prosz o pomoc, będe wdzięczny. Pozdro.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam probleeeem.Robie tak:

1.Ściągam ng bota 4.6.3 (bo ja chce pod tibie 8.0) i instaluje go.

2.Kopiuje z jego folderu ten hook.dll na pulpit.

3.Ściągam ng bota 4.5.0 i instaluje go.

4.I podmieniam hook.dll z ng bota 4.6.3 do folderu z 4.5.0

5.Później instaluje Klucz'a i wsadzam go do folderu z 4.5.0

6.Odpalam Kłucz'a i naciskam Ok>Ok pisze że wszystko ok i spx

7.Wlaczam Ng i pisze: Your 3 day tiral has expired. i tak dalej

Błagam o pomoc

[/size]

@Edit

Jak by co juz grałem te 3dni zanim chcialem zcrackować (nie wiem czy to coś zmieni)

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec jak mam to cracknac na 7.92 bo sciagam ng 4.5.0 klikam ten klucz wlaczam tibie,ng i staje mi na injecting into game... co mam robic?? pls napiszcie tu albo na gg;10623465

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...