Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack do Gladiatusa - Czyżby taki znalazłem?

Metinowiec23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobierałem inny ale tego typu. niby na kase i rubiny.

Nie byo keyloggera/wirów, kont przez pół roku nie pokradli a mam ciekawe, ale hack nie działał.

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

Właśine na yt niby wszystko działa a później nie... jedyne jak można nielegalnie zdobyć więcej kasy to bugi ale na razie ich nie ma.

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

ale się nie wbije bozadobre zabezpieczenia, a jak sie wbije i jest się "idiotą" to cię złapią i pójdziesz siedzieć.

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

jeśli by się wbiło do bazy danych ,to by się dało.

Hahahaha.... Włamał się do bazy danych firmy "Gameforge Productions GmbH" dodał sobie 3.000.000 złota.

Po profesjonalnej akcji policji kryminalnej młodociany haker został zatrzymany i doprowadzony do aresztu.

Grozi mu do 12 lat pozbawienia wolności i kara finansowa.

Trzeba być debilem by wbijać do baz w których jest rejestrowane logowanie SZCZEGÓŁOWO!!!

Ps. jak ktoś nie wie to IP i MAC.

Opublikowano

Wydaję mi się, że jeśli ten program jest oparty o php - może dodawać złoto, chociażby wykorzystując bug związany z pracą.

Boże. A jak dodasz skrypt php na serwer gameforge?

Jedyna ingerencja w kod php wykonywany po stronie serwera to wstrzyknięcie spreparowanego kodu napisanego w PERLu albo inne tego typu języki programowania. Ale serwery są na 100% przed tym zabezpieczone.

Opublikowano

Ja pierdole. Poczytaj zanim napiszesz. Skrypt php wykonywany jest na serwerze na jakim stoi strona i jest wykonywany przed wczytaniem strony. Więc oświeć mnie jak wstrzykniesz swój kod do kodu oryginalnego na serwerze gry.

Dlaczego ta pewność? Hmm bo jak gra zarabia rocznie na siebie kilkanaście milionów to o takich podstawach się myśli.....

Opublikowano

Widzę, że wiesz, tyle co zjesz.

Nie mam ochoty się z tobą kłócić, czekam na kogoś kto ściągnie - i wyrazi swoją opinie.

Po co "wstrzykiwać" kod, który może zostać 'wykonany' u nas na serwerze? >.<

P.S

Widzę, że dokładnie znasz finanse firmy GameForge.

#EDIT

Tak patrzę teraz, to całkiem sporo pobrań ma ten program - może naprawdę opłaca go się pobrać?

Opublikowano

1. Co ci da że u ciebie się wykona [uzasadnij co zrobi i jak].

2. Matematyka ((([Dostępne języki]*[Liczba serwerów wszystkich języków])*([Liczba ogólna graczy]/100))*[10 zł])*12

Ps. Jedyne co będzie miał ktoś ze ściągnięcia tego to to że nie będzie już miał konta....

Opublikowano

Tylko bez flejmu.

Ten hack to zwyczajny keylogger, bez skanu można już to zauważyć.

Nie ma hacków na płatną walutę gry. Tak po prostu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Po co sciagac program :)

Podaj mi passy na PW i nie zmieniaj ich przez 2 dni a bedziesz mial taki sam efekt.

Widze znasz PHP w stopniu zaawansowanym, podziel sie swoja wiedza i z hakuj im stronke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...