Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mental 20 lv metin2.pl

PadamWGrocie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie, Mam mentala 20 lv. mam około 300 defa.

Chce dropić na imha. Pytanie do was

ile mi zajmie wydropienie riba tak mniej wiecej, wiem że to zalezy od szczęścia i wgl.

Ale jeżeli poświece na to cały dzień. Mam szanse na wydropienie 3?

Solar s26. Pozdrawiam

Gram w jinno pytanie, gdzie najlepiej dropić?

Opublikowano

Heh. Tego się nie da określić :P Niektórzy tu piszą że w 1h czy coś. Możesz mieć szczęście że po 15 min wydropisz 1 po 45 min kolejny a w 1h kolejny. Ale możesz mieć także takiego pecha że poświecisz 15h i nic Ci nie dropnie :D Taki to już jest Metin2 xD

l9WHU.png

Opublikowano

A może być też tak, że dropniesz wszystkie 3 w niecałe 30 minut ;)

Opublikowano

Ja dzisiaj na 15lv dropłem jesionka. Radziłbym Ci na mniejszym levelu się do tego zabrać. Ale cóż, zawsze możesz spróbować :)

Opublikowano

Nie da się stwierdzić ile wydropisz to wszystko zależy od szczęścia i czy masz rękawicę złodzieja . Jeśli masz rękawice złodzieja to trochę szybciej wydropisz aa i nie radzę mieć riba czy fmsa w eq bo ci nie będzie się dropić .. Ja już do dużo razy sprawdzałem i lepiej nie mieć riba czy fmsa w eq bo się nie dropnie nic .

Opublikowano

W sumie to Przeklęty Czarny Niedźwiedź z którego dropi RIB ma level 24, a Ty tylko 20 więc szansa jako-taka jest.

@up - co ma piernik do wiatraka? To raczej czysty przypadek.

Opublikowano

Przy szczesciu ugralem w godzine 2 riby i 3 fms z jakims jesionkiem.

Przy braku szczescia, jedynie jesionek.

Wszystko dzialo sie na 8-15 lvl.

Opublikowano

Zmniejsz lvl (nowa postać) albo idź na medale bo z 20lvlem za dużo to tam nie nadropisz. W imha do 16 da się dropić potem to już bezsens.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Zależy od szczęścia, ale drop jest lipny.

Kup Drop z IS i wtedy idz śmiało dropić, zajmie ci to mniej czasu niz dropienie bez rekawicy. szybciej cos dropniesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...