Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Allium - Specjalne Monety

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

monety do łączenia, czy nie? (nie wiem czy coś gadałeś w filmie, nie mam karty dźwiękowej, a nie chce mi się tak krótkiego filmu zgrywać na komórke)

astiumsign.png

Opublikowano

monety do łączenia, czy nie? (nie wiem czy coś gadałeś w filmie, nie mam karty dźwiękowej, a nie chce mi się tak krótkiego filmu zgrywać na komórke)

łącza się, w filmie tylko muzyka więc nic nie straciłeś.

sygna.png
Opublikowano

tenma zawsze propsik, mam nadzieje ze ten serw to nie bedzie pierdolony hard tzn jakis s31

wiesz akurat miło by było, takie easy to po krótkim czasie sie nudzą, a na hardzie można dłużej pograć... dłużej korzystać z tych bajerów ;)

astiumsign.png

Opublikowano

wiesz akurat miło by było, takie easy to po krótkim czasie sie nudzą, a na hardzie można dłużej pograć... dłużej korzystać z tych bajerów ;)

masz baw sie do woli bajerami ;

www.metin2.pl

Może niech tenma odpowie jaki to serwer będzie, jeżeli ci handlarze są już po edycji to raczej easy.

Opublikowano

masz baw sie do woli bajerami ;

www.metin2.pl

Może niech tenma odpowie jaki to serwer będzie, jeżeli ci handlarze są już po edycji to raczej easy.

gdzie na mt2 pl są takie bajery, pokaż?

serwer jest medium gdzieś wyczytałem od tenmy w komentach na yt

astiumsign.png

Opublikowano

W którymś filmiku Tenma mówił o max lvl 200 i statach po 180pkt.

Wolałbym, żeby Tenma zaczął stopniowo od HARDA (max 99lvl) i z biegiem czasu (po dłuższym okresie i topce 99) udostępniał kolejne etapy lvlowe, mapy, itemy i bajery które stworzył. Biorąc pod uwagę, że Balmora powoli upada, a z Ravii ludzie odchodzą, bo po pewnym etapie gry serwer jest po prostu nudny Allium miałoby szansę się wybić

Przydałby się ktoś jeszcze do teamu odpowiedzialny za reklamę - coś w stylu Nymfy ;).

Opublikowano

Tenma miszcz ^.^.

Fajna sprawa z tymi monetkami, ale zrobisz tak, żeby się łączyły? Bo lipa mieć całe eq zawalone tym :(

@ down: Og <3

Kiedy przewidujesz jakąś betkę ? =]

footer_logo.png

Opublikowano

Tenma miszcz ^.^.

Fajna sprawa z tymi monetkami, ale zrobisz tak, żeby się łączyły? Bo lipa mieć całe eq zawalone tym :(

łącza się, w filmie tylko muzyka więc nic nie straciłeś.

Masz odp :P

astiumsign.png

Opublikowano

Ale rozumiem, że normalna handlarka będzie ?

Ogólnie fajny patent dla wyższych levli, może jakiś zarobek na tym?

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Kurwa ludzie wy chcecie Harda z 99 lvl jak zaraz na PL bedzie wiekszy lvl ... Priv jest po to zeby sie pobawic zrelaksowac a nie siedziec po 6h dziennie zeby cos osiągnac. czemu serwer easy niby sie szybko nudza ? jak jest duzo broni i duzo misji to naprawde jest co robic :F

Kiedyś tu coś będzie :f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...