Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie pomyślałem....xD wszędzie się każdy pyta czy za bota dostaje się bana

moja propozycja jest prosta do każdego tematu :IsroBot / Tbot / AGbot / Sbot / iBot / Sroking itd. dodać pod temat żeby wszyscy mogli się żalić chwalić i dzielić informacjami jak gdzie kiedy dostali bana.

Pomysł wydaje mi się przedni znacznie bardziej uporządkuje MPC-forum/silkroad

ptr93

--------Według mnie to zły pomysł. Powstała by tam tylko wylęgarnia spamu. ---------

Każdy temat tak można było by potraktować. Przecież istnieje regulamin.....

SonYuo

..........Ja pozostaje obojetny....beda lecialy warny za spamik i bedzie po problemie.......

Osobiście warn poleci ale tylko raz dla jednej osoby bo nie będzie się rozpisywać na temat bana jeśli to już będzie napisane.

nuclear1985

dzięki xD

Lakus

------Nie ma sensu juz... przestali banowac -----

zobaczymy do następnego bana......

Opublikowano

Ja pozostaje obojetny :). moim zdaniem jezeli jeszcze troche wszyscy beda pisac za to i kiedy dostali bana to beda lecialy warny za spamik i bedzie po problemie ^^

sygna1o.jpg

Opublikowano

jest to dobry i zły pomysł, zły bo ludzie pisaliby tam tylko dla nabicia postów, dobry , bo byłoby schludniej na forum ;)

Opublikowano

To i tak może napisać ze dostał bana skąd wiesz za co bana masz, chyba nie bd pisać w wyjaśnieniu używanie sroKinga.... zastanów się ogólnie za bota, a jak używał 5 to co? musi 5 postów w każdym dziale napisać da? omg bez sensu pomysł..

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano
To i tak może napisać ze dostał bana skąd wiesz za co bana masz, chyba nie bd pisać w wyjaśnieniu używanie sroKinga.... zastanów się ogólnie za bota, a jak używał 5 to co? musi 5 postów w każdym dziale napisać da? omg bez sensu pomysł..

no tak jak by nie było ze wszyscy są ułomni i niewiedzą jakiego bota używają a poza tym kto będzie ryzykował na pewno nawet ty po 3 postaci zbanowanej już byś na jakiś czas nie używał bota a tym bardziej 5ciu więc poco było pytać......

heh musiałem osobno odpowiedzieć na takie stwierdzienie.....

pytanie apropo pomysłu dalej aktualne xD

Admin Cienia
Opublikowano

Dostać bana to pech żeby trafić na ich liste, spójrzcie ile tysięcy jest online tylko w tym momencie, przez cały dział przewinie się z 3x tyle przez serwery a tu bany po 100 sztuk, bez jaj. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dobra pytanie padło więc każdy kto chciał wypowiedział się na ten temat kto myślał że ma coś do powiedzenia resztę zostawiam moderatorom itd....... jak dla mnie zamknięty temat.

GRATKI za nowy image Webside podoba mi się. tylko dlaczego widzę część po Polsku a cześć po Ang???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...