Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie)Redbot

Rafi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam Redbota pod najnowszą tibie bez żadnych wirusó i syfów ,odrazu zapytam się czy: ten Bot jest darmowy ,żebym mógł normalnie bez żadnych ograniczeń ,czy innych rzeczy grać.I jeszcze się zapytam czy jest jakaś officjalna stronka bota?, bo pierwszy raz widze tego bota, i chce go wypróbować ,dlatego ,że tutaj na mpc forum dużo postów/tematów jest na jego temat.Zapytam się odrazu czy jest on bardziej wykrywalny od TA???Bo tak ogólnie ja jak od 2 lat korzystam z TA i nigdy bana nie dostałem.Ogólnie raz tylko bana dostałęm za bota , jak na Ng cisnołem.Powie ktoś czy dostał kiedyś za Red Bota bana?.Z góry dziękuje i lajk daje...

Opublikowano

Tak REDBOT jest darmowy ,wersja PRO jest płatna ,ale mozna ja scrackwoac.

Bot ten jest nie wykrywalny.

Jesli chcesz opini ,wrazen ,pomocy oraz samego bota zapraszam do tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/790039-tutorial-crack-redbot-pro/

Opublikowano

Redbot jest podobno dużo mniej wykrywalny od TA i ma więcej funkcji i oczywiście lepszych od TA, dlatego jest płatny. Łatwo go można zcrackoać i miec za darmo. Ja dziś go scrakowałem i działa bez problemu. Poradnik jak scrackować znajdziesz na tym forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...