Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile zet do full havok

TICtac1998

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile zrobili?cie zet ?eby mie? full havok

• 1-10
      6
    • 11-15
      2
    • 16-20
      12
    • 21-25
      18
    • 26-30
      17
    • Powy?ej 30
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko że jak robiłem tą 18 zete to aż mi się patrzeć nie chciało na nie :) bo już mam dość ;) .

Zety to są jedne z najbardziej lajtowych (w sensie alienów) i opłacalnych wrót.

silvertcsax.gif

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zety to są jedne z najbardziej lajtowych (w sensie alienów) i opłacalnych wrót.

No tak ale nie chce mi się ich już tyle robić ;) Ale zrobię full havok a potem chyba kronosa zacznę składać jak myślisz? . TASKI MAM NA WSZYSTKIE WROTA . Kronosa sam zrobię ;) Bo to jest przyjemność .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

No tak ale nie chce mi się ich już tyle robić ;) Ale zrobię full havok a potem chyba kronosa zacznę składać jak myślisz? . TASKI MAM NA WSZYSTKIE WROTA . Kronosa sam zrobię ;) Bo to jest przyjemność .

Ja jak zebrałem full havocków to zaczałem robić wrota pod Kronosa. No czy ja wiem czy taka przyjemnośc :D Te statki są dosyć szybkie i porządnie nawalaja. Ja puściłem Ibota żeby mi zrobił Kronosa bo mi się nie chciało kręcic. Możesz zrobic dla korony.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Ja jak zebrałem full havocków to zaczałem robić wrota pod Kronosa. No czy ja wiem czy taka przyjemnośc :D Te statki są dosyć szybkie i porządnie nawalaja. Ja puściłem Ibota żeby mi zrobił Kronosa bo mi się nie chciało kręcic. Możesz zrobic dla korony.

No właśnie dla tego bym chciał je zrobić ;) może Saturna trafie :) ale to jeszcze kawał drogi bo havok jeszcze nie mam ;) .

Opublikowano

Mam farcicho ;)

Teraz 2 zety i havoc'a brak xD

1,2,4,7,11,12,16 Co ja mam powiedzieć? 3 zety i nie ma havoka a od 7 do 11 . 4 ZETY Puste 18 zet 7 havok to 11 zet pustych .

Opublikowano

@ st1m - za 3 razem na bank trafisz.

@ TICtac1998 - powtarzam ci że nie masz pecha z tymi havockami. No mnie akurat ten zaszczyt nie dostąpił i nie otrzymałem Saturna. Jak zdobęde full herulesów to zrobię drugiego Kronosa. Wtedy Saturn + serce + herkulesy + boostery na hp i osłone = totalna miazga :D.

silvertcsax.gif

Opublikowano

@ st1m - za 3 razem na bank trafisz.

@ TICtac1998 - powtarzam ci że nie masz pecha z tymi havockami. No mnie akurat ten zaszczyt nie dostąpił i nie otrzymałem Saturna. Jak zdobęde full herulesów to zrobię drugiego Kronosa. Wtedy Saturn + serce + herkulesy + boostery na hp i osłone = totalna miazga :D.

Najważniejsze że korona nad rangą ;) A kronos to 2 tygodnie na palladium ;) Jeśli ktoś posiada bota .

Opublikowano

mój kolega 11 zet full hav

a drugi kolega 58 zet i tylko 8 hav

ja 4 zety 1 hav

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

mój kolega 11 zet full hav

a drugi kolega 58 zet i tylko 8 hav

ja 4 zety 1 hav

Twój kolega miał dużą cierpliwość 58 zet :) Pewnie jest top 1 w zrobionych zetach ja po 40 był już nie robił ;) .

Opublikowano

Ja Saturna dostałem za pierwszego kronosa ale to na koncie co mam bana :<

A może sobie odpuścić na trzecim koncie co mam full herculesy i 4 havoc [jeszcze 5] i inwestować w kronosa a nie w te walone zety?

Opublikowano

A może sobie odpuścić na trzecim koncie co mam full herculesy i 4 havoc [jeszcze 5] i inwestować w kronosa a nie w te walone zety?

Zależy to od cb jak chcesz być na max wszystko to rób full havok :) Ja właśnie nie wiem czy po full havok nie robić kronosa :) .

Opublikowano

Zależy to od cb jak chcesz być na max wszystko to rób full havok :) Ja właśnie nie wiem czy po full havok nie robić kronosa :) .

Coś słabo mi te havoce idą więc chyba sobię odpuszczę.. zrobię 50 pp a co :D

Opublikowano

Coś słabo mi te havoce idą więc chyba sobię odpuszczę.. zrobię 50 pp a co :D

Wystarczy ci 36 pp ;) Ja mam 26 pp a straciłem w cdd chyba 300k uri tylko ;) .

Opublikowano

Wal do końca te havocki. Kronosa sobie zrobisz tam przy okazji jakiejś. Ja nie wiem co wy tak płaczecie na te zety? Mój kolega tylko te wrota robi bo są najbardziej opłacalne. 50 tyś uri łącznie z alienami + 25 kluczy + 50 CDD - super sprawa. Żadne wrota nie dają takich nagród.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Wal do końca te havocki. Kronosa sobie zrobisz tam przy okazji jakiejś. Ja nie wiem co wy tak płaczecie na te zety? Mój kolega tylko te wrota robi bo są najbardziej opłacalne. 50 tyś uri łącznie z alienami + 25 kluczy + 50 CDD - super sprawa. Żadne wrota nie dają takich nagród.

Mając 3 mln białki na stanie i ciągle bocąc wolałbym nie robić żadnych wrót =] Ja nie płaczę tylko nie chcę mi się już tego robić ^^

Opublikowano

Mając 3 mln białki na stanie i ciągle bocąc wolałbym nie robić żadnych wrót =] Ja nie płaczę tylko nie chcę mi się już tego robić ^^

Ale tu nie chodzi o białke tylko o 10% więcej na hita. A kto ci każe robić zety? Od tego są boty :D. Ty tylko musisz klikać w kociołku.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Ale tu nie chodzi o białke tylko o 10% więcej na hita. A kto ci każe robić zety? Od tego są boty :D. Ty tylko musisz klikać w kociołku.

Trzeba jeszcze mieć za co klikać :D

BP mnie obrabował z uridium przez event 2x lf4 ;x

Pozwe ich do sądu!! :D

Opublikowano

Trzeba jeszcze mieć za co klikać :D

BP mnie obrabował z uridium przez event 2x lf4 ;x

Pozwe ich do sądu!! :D

To ty uri klikasz? O.oWOW, mi było szkoda. A palladium to co?

silvertcsax.gif

Opublikowano

Ja tylko palladium urka to w ulepszenia PS : 300 KLUCZY 8 LF-4 ;) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...