Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile można zarobić na sprzedawaniu kont na allegro?

123trools123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12 volt ale w zaleznosci od sprzetu od 400 do nawet 1000 wat a za prad nie placi sie naliczajac volty tylko waty a dokladnie to KWh ( kilowato godziny )

Piona

@TOP

najlepiej to na privach typu balmo*a rav*a dropisz w miare szybko i sprzedajesz za dobra cene albo wymieniasz za konta/yang na PLu i selasz to co dostales

paanowie ;-)

Komputer nie ciągnie tyle prądu ;) nie patrzmy na prąd bo u mnie chodzi prawie cały czas telewizor,światła,komputer itd i za prąd płace miesięcznie 100zł to jest nie tak dużo .

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

paanowie ;-)

Komputer nie ciągnie tyle prądu ;) nie patrzmy na prąd bo u mnie chodzi prawie cały czas telewizor,światła,komputer itd i za prąd płace miesięcznie 100zł to jest nie tak dużo .

ahaha u kogo to?

Ja w swoim 3 pokojowym domku 2 tw mikrofala lodowka komputer i place 250. Chyba te swiatła u cb maja zarowki wielkosci lampki od zapalniczki

Opublikowano

komputer ciagnie 12 volt :D da sie zyc :)

moglbys zarabiac na metinie ale tylko na prywatnych hard serwerach dropiac kase/brylki

polecam balmore/ravie

12 volt ale w zaleznosci od sprzetu od 400 do nawet 1000 wat a za prad nie placi sie naliczajac volty tylko waty a dokladnie to KWh ( kilowato godziny )

Piona

@TOP

najlepiej to na privach typu balmo*a rav*a dropisz w miare szybko i sprzedajesz za dobra cene albo wymieniasz za konta/yang na PLu i selasz to co dostales

paanowie ;-)

Nie mowilem o kosztach za prad tylko porpawilem kolege ze co innego napiecie jakie potrzebuje komputer ( Volt'y [V] ) a co innego moc jaka urzadzenie pobiera ( Wat'y [W] ) a placi sie za naje*ane Kilowato godziny ( KWh ) Piona ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Jesli rodzice placa za prad, to polecam botka, nabic 30/35 lvl i selac za 10 + zl zl bez skili i bez eq xD

Rownie dobrze mozesz ustawiac bota na rybki i malze lowic ale trzeba miec farta do perel

I tak jak upy pisali balmora i brylki

na lajcie w rok mozna zarobic ~4k pln

Chlopie to wole isc do roboty i miesiac zarobic 2k pln

Opublikowano

Opowiadacie ze nikt nie kupi konta za tysiaka. Uwierzcie sa tacy... Nie zapomnijacie że niektórzy mają nadzianych starych i tysiąc to dla nich nic.

Wiec jeśli na prawdę stworzysz zajebistą postać z zajebistym eq idzie zarobić.

Kiedyś na s7 z kumplem sprzedaliśmy postać za 4k zł, a ten koleś wykupował wszystkie najlepsze konta i itemy na servie za kosmiczne sumy, milioner ?

Ogólnie nawiązując do tematu zarabiania na metin2, to owszem da się zarobić ładne pieniążki poświęcając na to wolny czas, tak jakby nadgodziny w pracy ;)

Jeśli ktoś sobie zrobi postać tylko pod zarabianie i tylko na tym sie skupi i jeśli oczywiście ma dobry sposób to może troszkę "dorobić"

Nigdy nie grałem z myślą o zarabianiu tylko dla zabicia czasu i dla przyjemności, a kończąc grę zawsze jakiś ładny pieniądz wpadał, a pomyśleć jakbym skupiał się tylko na zarabianiu :rolleyes:

A więc idzie zarobić tylko jak we wszystkim trzeba wiedzieć jak :)

beztytuuacf.png

Opublikowano

Szukaj privow takich jak pandoramt2 i sprzedawaj yangi ja tak robie. Z 4 godziny dziennie poswiecasz na gre. A kasa sie mnozy tylko trzeba miec umiejetnosc handlowa. Duzo kupywac i duzo duzo drozej sprzedawac. Na pandorze duzo dzieci gra potrafia ci perfekt stalke sprzedac na woja za 1kkk ktore w rzeczywistosci jest warta 5 razy tyle a jak znajdzie sie kupiec to i jeszcze wiecej. Naprawde na privie szybciej zarobisz. Jak jest klient na item to 100kkk w 5 min czyli na allegro 15zl. Ja zaczolem od dropka . Nazbieralem na czyta trute zrobilem w niej sr 49 za bodajze 3 albo4 razem weszlo FART. Kupilem ja za 800kk sprzedalem za 9kkk w bonach byl jeszcze lud i sila.Ja tak zaczolem a pozniej handel perfekt itemami.

BUM

Opublikowano

Moje sprawdzone sposoby zarobku:

1. Kupowanie kont na allegro w licytacjach i sprzedaż drożej w Kup Teraz (czasami przebitka sięga 100zł - zależy od lvlu/skilli/eq)

2. Fishboty, sprzedaż małży za yangi, skupowanie pereł od sprawdzonych dostawców po niskiej cenie i sprzedaż z własną marżą drożej (Solar)

3. Dropienie na bocie bransy, butów, naszyjników w m1 1000-2000pż i sprzedaż za yangi (Solar)

4. Dropienie FMS,RIB,ANTYK,JESION w m3 na botach i sprzedaż za yang/pln - zależne od średnich (Solar)

5. Expienie 30lvlowych postaci przeznaczonych na FB i sprzedaż za PLN (Metin2Pl)

6. Dropienie Yang (bryłki) na Reinorze i dalsza sprzedaż na allegro (Reinor.pl)

7. Dropienie hematycznych i sprzedaż za yangi, dalsza sprzedaż yang na allegro (ravia.eu)

Większość z nich jest już nieaktualna z powodu braku czasu i chęci do gry.

Opublikowano

1. Zarobek - Biedny jestem chce zarobić!

1. Zarób z 100kk ( np. na s26 )

2. Zrób 3x lub więcej kont z 35 Poziomem

3. Sura - Sferka m1,Duszek m1

Ninja - Zasadzka m1, Wirujący m1

Szaman - Leczenie m1 , Przywołanie błyskawicy m1

Zapełnij im całe eq Książek

Czytaj codziennie lub poproś o to kogoś - grając do czerwca

będziesz miał prawdopodobnie wszystkie skille g1

Sprzedaj to na Allegro.pl - z 1 postaci dostaniesz około 50zł

3x50 = 150 zł

:) Poświęcając na metina tylko 15 MIN DZIENNIE PRZEZ OK. 100DNI

2. Zarobek - Mam forse i chce na tym zarobić

Zrób Woja 35,52 i 18 Lvl

wbij mu :

A ) NA 35 LVL

Skille :

Aura i Berek m1

B ) NA 52 LVL ( OWIELE BARDZIE JZAROBKOWY )

Aura, Berek i wirek (lub szarża) m1

C ) NA 18LVL

Aura m1

I tak samo wbijasz wszystk ona g1

na kontach :

52lvl 3x G - około 100-200zł

35lvl 2x G - około 100-150zł

18lvl 1x G - około 80zł

Opublikowano

Głupoty gadacie :)

Kumpel ostatnio sprzedał konto 90 lvl z eq + buffem za 3,5 tysiąca PLN :) Mówił że odliczając IS + prąd na czysto zarobił 1,5k :) Więc sellanie 80 lvl za 500 zł nie ma sensu ... :)

ahaha u kogo to?

Ja w swoim 3 pokojowym domku 2 tw mikrofala lodowka komputer i place 250. Chyba te swiatła u cb maja zarowki wielkosci lampki od zapalniczki

u mnie non stop 2 telewizory , komp ( czasami na noc też zostawiany włączony ) mikrofala , lodowka , zamrażarka i duże akwarium etc i płace 300 zł/msc i jest to sporo . wiec niektorzy naprawde wydaja grosze na prad ....

Chcę , by stare czasy Metin2 wróciły ...  :(

Opublikowano

Ładnie można zarobić, lecz dużo zależy od tego jak bardzo rozwinąłeś swoją postać.

Opublikowano

Ja w pół roku (około) zarobiłem 2 tyś zł. .. JAK? Więc tak zacząłem grać na początku ravii, kolega mnie przekonał na wymianę balmory więc wymieniłem. Pograłem tam z 3tyg wbiłem skilla na P przyjemne eq i się wymieniłem na PL, dostałem całkiem fajnego typu ebonki +9 boga smocza +9 itp... skille m5+ 54lvl. Więc tak grałem tam z 2 miesiące (coś około) więc wbiłem ten 65 skille m8+ itp.. znudził mi się body w *** więc próbowałem go sprzedać, lecz nie było to proste. 1 dnia ktoś mi zaoferował mentala 70lvl z całkiem fajnym eq. Pograłem na nim tydzień czasu i go sprzedałem (2x skille miał spalone) więc zarobiłem na nim 150zł. Szukałem ofert na allegro typu +80 skille P aż w końcu znalazłem mentala 80lvl 4x P bez eq 5B. Pograłem na nim z miesiąc czasu i się znudziłem jak talalaalalalala (nie polecam tej postaci na lvl'u +80) aż w końcu ktoś mi zaproponował wymianę na US. Był to dagger 92lvl 5 x P z eq 5b i nadal go mam, jak narazię oferują mi za niego 1,500zł ... nudzi mi się więc pisze ;d liczę na + i powodzenia jednak na allegro na się zarobić ^^ Od 54 do 92 :>

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Ja w pół roku (około) zarobiłem 2 tyś zł. .. JAK? Więc tak zacząłem grać na początku ravii, kolega mnie przekonał na wymianę balmory więc wymieniłem. Pograłem tam z 3tyg wbiłem skilla na P przyjemne eq i się wymieniłem na PL, dostałem całkiem fajnego typu ebonki +9 boga smocza +9 itp... skille m5+ 54lvl. Więc tak grałem tam z 2 miesiące (coś około) więc wbiłem ten 65 skille m8+ itp.. znudził mi się body w *** więc próbowałem go sprzedać, lecz nie było to proste. 1 dnia ktoś mi zaoferował mentala 70lvl z całkiem fajnym eq. Pograłem na nim tydzień czasu i go sprzedałem (2x skille miał spalone) więc zarobiłem na nim 150zł. Szukałem ofert na allegro typu +80 skille P aż w końcu znalazłem mentala 80lvl 4x P bez eq 5B. Pograłem na nim z miesiąc czasu i się znudziłem jak talalaalalalala (nie polecam tej postaci na lvl'u +80) aż w końcu ktoś mi zaproponował wymianę na US. Był to dagger 92lvl 5 x P z eq 5b i nadal go mam, jak narazię oferują mi za niego 1,500zł ... nudzi mi się więc pisze ;d liczę na + i powodzenia jednak na allegro na się zarobić ^^ Od 54 do 92 :>

Rzeczywiście można się tak dorobić.

Nie jeden raz widziałem jak sellają 90lv + na allegro za 1k+

Opublikowano

Ile zarobisz zależy od tego co sprzedajesz. Możesz zarobić na privach - hardach lub PLu. Na PL najlepiej zrobić dobre konto i po pewnym czasie je sprzedać. Pograsz na na nim a po czasie sprzedasz ze skillami P i eq i masz pare stów. Na hardach bardziej bym polecał sprzedawanie yangów. Jeśli masz czas i chęci to możesz sporo zarobić.

2nsj.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Można pograć na Solarze (S26) wbijać lv , wbić jakiś duży z eq i sprzedać. Można też dropić yangi i je sprzedawać.

Ogólnie zależy jak grasz tyle zarobisz.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

To zależy najlepiej jest robić x4 konta m2bob , zostawiać ciągle na nocki , w tydzień wbijesz nimi 54lv-60lv , i to zależy jakie eq byś ogarnoł , i za ile by na danym serwerze chodziły te postaci z takim lvl.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Ile zarobisz zależy od tego co sprzedajesz. Możesz zarobić na privach - hardach lub PLu. Na PL najlepiej zrobić dobre konto i po pewnym czasie je sprzedać. Pograsz na na nim a po czasie sprzedasz ze skillami P i eq i masz pare stów. Na hardach bardziej bym polecał sprzedawanie yangów. Jeśli masz czas i chęci to możesz sporo zarobić.

Parę stów ? Ja kupiłem spokojnie mentala 80lvl 4x P z eq za niecałe 200zł!
1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Tak się zarobić dało z 1-2 lata temu, teraz jak spojrzeć na allegro to na prawdę mocne konta stoją po 200-300 zł góra. Kiedyś kamole po 10 zł chodziły nie jak teraz 3-4, na WP pod DT można było i parę stów miesięcznie zarobić jak się człowiek postarał. Teraz metek już nie jest tak popularny jak kiedyś...

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Tak się zarobić dało z 1-2 lata temu, teraz jak spojrzeć na allegro to na prawdę mocne konta stoją po 200-300 zł góra. Kiedyś kamole po 10 zł chodziły nie jak teraz 3-4, na WP pod DT można było i parę stów miesięcznie zarobić jak się człowiek postarał. Teraz metek już nie jest tak popularny jak kiedyś...

Da się ciągle tylko trzeba umieć :) na głupim privie rok temu "zarobiłem" 2k zł, poprostu grając dla przyjemności i zabicia nudy, a jak mi się nie chciało grać to sprzedałem i dodatkowo "zarobiłem" ;) więc można połączyć przyjemne z pożytecznym :)

Na pl'u to fakt nie idzie już "zarobić" tak jak dwa lata temu, a raczej 3-4 lata temu, bo chińskie poty zniszczyły wszystkie servery od s3 do s25 świecą pustkami, więc nikt tam eq nie kupi, ani postaci, dlatego się nie da, ale na s26, czy s1 "zarobek" jest jak najbardziej realny :)

Oczywiście pisząc "zarobek" mam na myśli połączenie przyjemnego z pożytecznym, bo od zarabiania jest praca, nie zapominajcie :)

beztytuuacf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...