Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile można zarobić na sprzedawaniu kont na allegro?

123trools123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więcej na prąd wypierdolisz, niż zarobisz na sprzedawaniu kont... Taka prawda.

Opublikowano

Hehe panowie w ostatnim tygodniu z 2 serwerow zarobilem 250zl ;)

Polecam Balmore.

1kkk to jakies 18zl.

W ciagu dnia na farcie mozna zarobic do 4kkk dropiac jedynie m1/m2 ;)

Wiec brac sie do roboty i dropic:)

W m1 -> 5-15lvl kupujesz rekawice zlodzieja na 2h i dropisz zmianki okolo 300 dropniesz w tym czasie 300zmianek= 250kk

W m2-> bicie metkow :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Ostatnio sprzedałem dwa konta jedno za 100zł a drugie za 120zł lecz aby nabić te lvl i dorobić się eq to zmarnowałem dużo czasu i tak jak już ktoś napisał wydałem trochę na prąd -.-

Więc opłacalne to na pewno nie jest ale dla frajdy można grać :)

Opublikowano

Wiesz możesz zarobić w ten sposób, że będziesz robił konta i grał na nich tak aby były dobre a potem sprzedawał.

Ale, żeby coś na tym zarobić radzę zainwestować w rower z generatorem. Będziesz kręcił i robił energię i przy tym expił. Najlepszy sposób haha ;d

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Tak na pewno zarobicie .... Żeby były to przyzwoite pieniądze to trzeba dużo czasu poświęcić na grę (wbijanie skili , lvl , eq itd )

Sami dobrze wiecie na swoich przykładach jak trudno zrobić dobrą postać ...

Lepiej już zrobić jedną i porządną postać i chodzić do groty , na smoki , do red lasu i wtedy masz kasy od chu*a . Wtedy sobie tyle zarobisz ze hoho....

Mój kolega miał 86 lvl , chodził do groty i w 3 dni zarabiał na solarze w grocie na luzie 70-100 kk.... Na samych nimfach , bogach (zbrojach 61) i innego typu badziewia +6, czasem zdarzały się nawet b.dobre bony typu 2k hp w zbroji , naszyjnikach czy też butach . ;)

Także odradzam sprzedawania postać , jest to czasochłonne by zrobić postać za przyzwoita cenę . Lepiej tak jak mówiłem zrobić porządną postać i chodzić na smoki itp itd .

10kk na solarze to ok. 10-11 zł .

Chodząc ciągle dropić (na np. smoki czy też do groty na zwykłe moby ) można spokojnie zarobić w kilka dni 60kk. Tylko trzeba mieć naprawdę dobra postać , dobre eq , skile żeby cały spot w grocie pociągnąć .

Czyli załóżmy w najgorszym przypadku zarabiacie w tydzień ok. 60kk

60kk = ok. 60 zł Czyli bardzo dużo jak na zarabianie w grze ( no może nie aż tak dużo ale wiadomo , na pewno lepiej niż na tych postaciach.

Prawda jest taka że w jinno na solarze zawsze pod dozo stoją kilka shopów 24 / 7 , oni właśnie tak zarabiają , małże , perły , zbroje na 61 +6 , jakieś bony co dropły . Gdy wejdziecie na (allegro "metin2 solar" ) jest w polecanych taki pan który ciągle sprzedają yangi za chyba 11.99 czy coś koło tego . Od kąt pamiętam on handluje na solarze yangami . I ma dobrą postać i sami widzicie ile jest chętnych , w ciągu miesiąca kupuje około 60- 70 osób na jego aukcjach po ok.11 zł ( każdy po 2-20 szt. paczek po 10kk ). Tyle że on naprawde na tym porządne pieniądze trzaska , postać też na pewno ma dobrą , ale po co sprzedawać żródło dochodu , jak można spokojnie dorabiać , zarabiać na metinie ;)

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

To zależy.Jeżeli byś miał 99 lvl pro eq do pvp + pro eq do expa to nawet możesz wyciągnąć 1000zł.Taka prawda widziałem konta 80 lvl + eq do pvp to kosztowało około 450zł.Jeżeli się postarasz to możesz sporo zarobić na takim koncie ;).

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

To zależy.Jeżeli byś miał 99 lvl pro eq do pvp + pro eq do expa to nawet możesz wyciągnąć 1000zł.Taka prawda widziałem konta 80 lvl + eq do pvp to kosztowało około 450zł.Jeżeli się postarasz to możesz sporo zarobić na takim koncie ;).

chłopie ... kto Ci kupi konto za 1000 zł ;)

max 500 za naprawdę pro postać .

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Opowiadacie ze nikt nie kupi konta za tysiaka. Uwierzcie sa tacy... Nie zapomnijacie że niektórzy mają nadzianych starych i tysiąc to dla nich nic.

Wiec jeśli na prawdę stworzysz zajebistą postać z zajebistym eq idzie zarobić.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Tego nie da się dokładnie określić zbytnio ;/ , wszystko zal;eży od eq , skilli , lvl'a , biologa , ale moim zdaniem , więcej byś stracił na robieniu niż na późniejszym selaniu kont , no chyba że wybrałbyś się na jakiegoś harda np. Balmora.pl to tam troche przysiedzisz i masz all eq +9 z ładnymi bonami i możesz to ładnie opylić na allegro

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

W pół roku gry zrobiłem konto na pl i sprzedałem je potem za około 1000 zł. Jeżeli przysiądziesz na prawdę nad grą, to możesz zarobić bardzo dużo. Osobiście najłatwiej zarobić jest na serwerach easy. Ja tak zarabiam obecnie i w około tydzień da radę 50 zł zarobić, bo to zależy czy są na to kupcy.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Hmmm dobry serwer na zarabianie dla mnie to jest DraenorMT2. Moje itemy co tam miałem były warte 650-700 zł. A więc tak robisz sobie dropka ( najlepiej WP 75 lvl ) i chodzisz na metki na DT tam w 4h zarabiałeś jakieś 2-3kkk. A 1kkk - 30 zł ( tzn. za moich czasów jak grałem ) xD

Więc dobry sposób na zarabianie xD

Zalezy jakie masz eq, skille level itp. Ale lepiej zarabiac w realu niz w grze (np. roznoszenie ulotek) w miesiac mialem 500zl w wakacje (pare h dziennie) bo mi sie nudzilo ;>

W miesiąc 500 zł to strasznie mało teraz na ulotkach zarobisz 900-1.4k ...

Opublikowano

Da się sprzedac konta na metinie z dobrym zarobkiem, ba nawet na privach. Ja gralem na ravii jakies 2miechy po czym sprzedałem eq za złoto (8kkk, kiedy 1kkk chodzi 80zł). Wszystko poszło za ponad 600 zł więc... :)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Moim zdaniem nic się nie zarabia na Metinie (przynajmniej teraz). To nie jest jednak gra że szybko zrobisz nowe konto i wbijesz lvl, zrobisz eq i sprzedaż. Żeby wbić jakiś konkretny lvl'el trzeba się natrudzić, stracić sporo nerwów i może coś jeszcze wydać. A sprzedaj to jeszcze... o matko. To jest nieopłacalne!

l9WHU.png

Opublikowano

Co wy gadacie za jaki prąd?? o.O na metinie da się zarobić. Za prąd płacę średnio 350zł na dwa miesiące a przez ten czas spokojnie wyciągnę z metka ponad 500zł. Sprzedaję yangi z priv ale no kontach również da radę zarobić ; )

Opublikowano

komputer ciagnie 12 volt :D da sie zyc :)

moglbys zarabiac na metinie ale tylko na prywatnych hard serwerach dropiac kase/brylki

polecam balmore/ravie

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Tak na pewno zarobicie .... Żeby były to przyzwoite pieniądze to trzeba dużo czasu poświęcić na grę (wbijanie skili , lvl , eq itd )

Sami dobrze wiecie na swoich przykładach jak trudno zrobić dobrą postać ...

Lepiej już zrobić jedną i porządną postać i chodzić do groty , na smoki , do red lasu i wtedy masz kasy od chu*a . Wtedy sobie tyle zarobisz ze hoho....

Mój kolega miał 86 lvl , chodził do groty i w 3 dni zarabiał na solarze w grocie na luzie 70-100 kk.... Na samych nimfach , bogach (zbrojach 61) i innego typu badziewia +6, czasem zdarzały się nawet b.dobre bony typu 2k hp w zbroji , naszyjnikach czy też butach . ;)

Także odradzam sprzedawania postać , jest to czasochłonne by zrobić postać za przyzwoita cenę . Lepiej tak jak mówiłem zrobić porządną postać i chodzić na smoki itp itd .

10kk na solarze to ok. 10-11 zł .

Chodząc ciągle dropić (na np. smoki czy też do groty na zwykłe moby ) można spokojnie zarobić w kilka dni 60kk. Tylko trzeba mieć naprawdę dobra postać , dobre eq , skile żeby cały spot w grocie pociągnąć .

Czyli załóżmy w najgorszym przypadku zarabiacie w tydzień ok. 60kk

60kk = ok. 60 zł Czyli bardzo dużo jak na zarabianie w grze ( no może nie aż tak dużo ale wiadomo , na pewno lepiej niż na tych postaciach.

Prawda jest taka że w jinno na solarze zawsze pod dozo stoją kilka shopów 24 / 7 , oni właśnie tak zarabiają , małże , perły , zbroje na 61 +6 , jakieś bony co dropły . Gdy wejdziecie na (allegro "metin2 solar" ) jest w polecanych taki pan który ciągle sprzedają yangi za chyba 11.99 czy coś koło tego . Od kąt pamiętam on handluje na solarze yangami . I ma dobrą postać i sami widzicie ile jest chętnych , w ciągu miesiąca kupuje około 60- 70 osób na jego aukcjach po ok.11 zł ( każdy po 2-20 szt. paczek po 10kk ). Tyle że on naprawde na tym porządne pieniądze trzaska , postać też na pewno ma dobrą , ale po co sprzedawać żródło dochodu , jak można spokojnie dorabiać , zarabiać na metinie ;)

lol? to ja w godzine mam 2-3 fms'y czyli okolo 10kk tzn. dropiąc 6 godzin mam 60kk, czyli 60 zł haha :D?

Opublikowano

co ty pieprzysz ?

Za 3 fms nigdy nie dostaniesz 10kk .... no chyba że dobre średnie .

I nie licz na godzinach bo się możesz przeliczyć :P

Nie miałeś takiego lvl to nie komentuj "lol" , zobacz filmiki na yt jak ładnie dropią różnego typu zbroje , nimfy +6 ....Dużo osób kupuje takie rzeczy do dt , nawet parta +3/4 (ok.700k) ; boga +6 (ok.350-500k) ; nimfa + 6 ( ok.500k )

Tego tam leci multum tylko musisz mieć dobre eq by spota całego ogarnąć ....

Wbij i sam zobacz jak tam łatwo zarobić z odrobiną czasu i nawet rękawicą z red lasu

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

komputer ciagnie 12 volt :D da sie zyc :)

moglbys zarabiac na metinie ale tylko na prywatnych hard serwerach dropiac kase/brylki

polecam balmore/ravie

12 volt ale w zaleznosci od sprzetu od 400 do nawet 1000 wat a za prad nie placi sie naliczajac volty tylko waty a dokladnie to KWh ( kilowato godziny )

Piona

@TOP

najlepiej to na privach typu balmo*a rav*a dropisz w miare szybko i sprzedajesz za dobra cene albo wymieniasz za konta/yang na PLu i selasz to co dostales

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...