Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6] WenatCraft [Survival+Frakcje] [150 slotów] [No-WL] [Dedykt] [Creeper ON] [TNT ON] [PVP] [Bossy] ZAPRASZAMY !

Gmanus12345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uważajcie na gracza "kubabak"

zadawanie się z nim na własną odpowiedzialność!

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Super server polecam mcmmo i slotów jest dużo tylko graczy brakuje i bd ostre pvp !

Opublikowano

Super serverek no nic tylko grać , diax ze stona ale nadrabia to szybki exp !

Super jest ten exp szybko się expi robisz eq i go pvp więc nie bd problemu z pvp jak bd ludzie !

Opublikowano

Sorry ze ten spam ale mi się edit nie ładuje ;/

Mogę prosić o kontakt z adminem ?

Opublikowano

Czlowieku ip działa , bo osobiśćie grałem wczoraj i kupiłem VIP'a tylko się martwię tym że 1 dzień pograłem kupiłem vip'a i server nie działa nie wiem co jest , jak on padł to niech mi zwracaja 11zł za vipa . I czy wogóle ten server będzie działał ?

Opublikowano

Witam , mam problem , ponieważ na tym serwerze gram od wczoraj , wczoraj kupiłem sobie "RANGE VIP" . I nagle dzisiaj każdemu nie działa serwer i mi również . Więc chciałbym się dowiedzieć czy serwer będzie wogóle włączony , bo niewiem czy moje kupowanie "VIP'a" miało sens . Bo skoro serwer nie będzie już odpalony , tylko padł . To chciałbym o zwrot pieniędzy za "VIP'a" . Na serwerze pograłem tylko jeden dzień , pierwszego kupiłem "VIP'a" , a drugiego już nie działał . Więc jak coś to proszę o kontakt na PW .

Pozdrawiam^^

Opublikowano

Gmanus ty jesteś głównym Adminstratorem tego serwera . Więc brzydko nie mówiąc , jak serwer padł to oddaj mi pieniądze za "VIP'a" , bo wczoraj kupiłem "VIP'a" a serwer dziś już nie działa . Więc jak padł to odrazu napisz posta na MPC , a nie . A jak padł to jak najszybciej chciałbym odzyskać moje pieniądze .

Opublikowano

Gmanus ty jesteś głównym Adminstratorem tego serwera . Więc brzydko nie mówiąc , jak serwer padł to oddaj mi pieniądze za "VIP'a" , bo wczoraj kupiłem "VIP'a" a serwer dziś już nie działa . Więc jak padł to odrazu napisz posta na MPC , a nie . A jak padł to jak najszybciej chciałbym odzyskać moje pieniądze .

Pieniedzy nie odzyskasz chodzby nie wiem co Serwer Jutro Będzie Napewno Działał albo nawet dzisiaj.

A i tak jak nie będzie działał jest dużo innych serwerów tego typu.. więć stop spam. Moze Administracja/Technik cos wgrywa robi nie wiadomo moze i nawet robia nową mape,

Więc nie ma co spamowac. Troche Cierpliwosci Nie maja tysiąca rąk.. Ruszcie Głowami ten serwer ma 150 slotow i dużo pluginów mogło sie cos zepsuć co Nie?

Pozdrawiam konrad_10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...