Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O co chodzi?

ViXed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witem ponownie. Dziś sobie przypomniałem, że kiedyś grałem w DCUO przez steam i kupiłem tam coś takiego jak power bundle (daje wszystkie DLC, kiedyś były to Lighting Strike, Battle for Earth i ten z Latarnią) więc myśle co mi tam szkodzi i pobrałem steam a następnie DCUO i teraz pojawił się problem. Gdy chcę się zalogować na moje stare konto to pojawia się, że dla bezpieczeństwa muszę zmienić hasło i przenosi mnie na stronę lecz gdy próbuję je zmienić pojawia mi się komunikat, że daney login lub hasło nie istnieją. Jak próbuję się zalogować na konto brata (też przez steam) to przenosi mnie do jakiegoś Pro.. i mam create albo log in to daje log in, ale jak podaje passy to pokazuje mi, że konto nie istnieje ;O Ogółem chodzi, że w Launcherze wczytuje passy, na stronie nie istnieją .. W zwykłym dc ze strony żadne passy nie działają tylko przez steam czyta.. Proszę o szybką pomoc męczę się z tym już 2 dni, a chciałby wkońcu zrobić, którąś z 3 płatnych postaci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...