Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

South Blunt System - Sukces młodego rapera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie no i panie (jeśli tu są)

co się chłopaka czepiacie, Chada go wypromował, nagrał swój kawałek, który odniósł sukces (1.5mln wyświetleń).

Polacy naród zazdrośników, hejtujecie chłopaka który sobie zarobi parę groszy.

Jeśli każdy by miał taką możliwość to też by ją wykorzystał- wiadomo temat o którym rapuje jest oklepany... no ale co się dziwić,każdy jakoś musi zaczynać :)

Ja tam nic do tego chłopaka nie mam,track mi się podoba - niech mu się powodzi jak najlepiej.

PEACE!

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

naprawde chlopak sie postaral, Ci ktorzy mu zazdroszcza, hejtują - proste.

Naprawde sensowny tekst, podoba mi sie .

Szkoda ze ma taki troche dziecinny glos :(

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

jakoś nie trawie rapu, i potrafie słuchać tylko 2 raperów. Na szczęście oni nie szukają rozgłosu.

Ten koleś się chowa.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Wooooah mi się podoba. Brutalna historia. I nie taka banalna. Może i chłopak jest wypromowany, ale skoro został to chyba coś umie? Ciekawy ma głos.

Opublikowano

Panowie no i panie (jeśli tu są)

co się chłopaka czepiacie, Chada go wypromował, nagrał swój kawałek, który odniósł sukces (1.5mln wyświetleń).

Polacy naród zazdrośników, hejtujecie chłopaka który sobie zarobi parę groszy.

Jeśli każdy by miał taką możliwość to też by ją wykorzystał- wiadomo temat o którym rapuje jest oklepany... no ale co się dziwić,każdy jakoś musi zaczynać :)

Ja tam nic do tego chłopaka nie mam,track mi się podoba - niech mu się powodzi jak najlepiej.

PEACE!

Gość jest dobry, dosyć dobry raper z niego będzie prawdopodobnie, ale jego tekst mnie zirytował...

Opublikowano

Typowy płaczliwy tekst jak na "startującego" młodego rapera, smutny bit no i klimat kawałka - sukces wśród młodzieży gwarantowany ;) Koleś w podziemiu nagrywa już dość dawno, tyle że step bierze łaków i ich promuje bo to się sprzedaje.

Opublikowano

Gość jest dobry, dosyć dobry raper z niego będzie prawdopodobnie, ale jego tekst mnie zirytował...

Posłuchaj ZdunO :D ten to ma rozpierdziel :D

@ jak ktoś chce to tu jest mój kanał yt

http://www.youtube.com/user/Matus93PL

w lubianych zawsze dobry,świeży rap :D oczywiście i klasyki :)

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

flow mnie wnerwia jak nie wiem, jakbym chciał posłuchać dzieci to by poszedł to podstawówki, co do elementów stroju, on sie tak nie ubrał specjalnie, to reklama jest przecie, tekst... no pewnie nie z jego własnych przezyc ale liczy sie pomysł. gdyby nie głos mogłoby być ,a tak, łapka w dół :(

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Prosze aby hejterzy nie komentowali żę jest dresem bo jest łysy czy coś tylko wypowiadali się na temat tematu a nie . nabijali sobie posty

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...