Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

South Blunt System - Sukces młodego rapera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No no no , step records kreuje nowych raperów i dobrze ;) Moim zdaniem SBS wnosi coś nowego na polską scenę . Dobry przekaz , niezły bit , miło się słucha . Oby tak dalej ... Propsy !

2e4ezhz.png

Opublikowano

Not bad. Jest sensowny tekst, nie najgorszy bit.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Świetny refren, fajny bicik, dobre flow i tyle. Ze zwykłego storytelling'u nic nie mogę powiedzieć, czekam na inny kawałek.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

O, widzę tu wielkich znawców rapu... haha.

Przecież to jest gówno jak B.R.O z targetem na gimnazjalistki.

Następny wack ze stepu, pewnie niedługo będą do kupienia jego długopisy. Czekam! (śmiech)

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Następny łysy dres śpiewający jakie to życie jest złe ...

Gardzę takimi

jak ktoś ma bląd, krótkie włosy to jest łysy ? beka'

wyświetlenia ty tylko dzięki stepowi i chadzie, jedyne czym może się zareklamować to świeży styl

2cql8d2.png
Opublikowano

jak ktoś ma bląd, krótkie włosy to jest łysy ? beka'

wyświetlenia ty tylko dzięki stepowi i chadzie, jedyne czym może się zareklamować to świeży styl

kurwa mać jesteś upośledzony czy co ? widać poziom inteligencji 2 gimbaza max.

Oczywiście koszulka z Marihuaną żeby pokazać jakim to on nie jest zajebisty i wgl Tekst o tym jakie to życie jest złe i jakie to miało się złych rodziców

normalnie supeeerrrr następne gówna typu rpk.

Opublikowano

Oczywiście koszulka z Marihuaną żeby pokazać jakim to on nie jest zajebisty i wgl Tekst o tym jakie to życie jest złe i jakie to miało się złych rodziców

ale beka z ciebie kurwa, kuszulka zwykła co z tego że jest marichuana ? to jest opowieść ty dysmózgu, wsłuchaj się debilu opowiada o dziewczynie która sała pałe swojemu staremu. Opowieść, fikcja, "BAJKA" z morałem. RPK to styl uliczny jak kurwa nie wiesz nic o rapie to się nie udzielaj ;_;

2cql8d2.png
Opublikowano

ohohoho znalazł się wielki biały murzyn

Dziurawe dresy z Everlasta ujebane z ketchupem i tysiąc opowieści jakie to życie jest złe hue hue

Tą ballade możesz puszczać co najwyżej jakimś ćpuną co chcą być jak magik a pózniej zabawiają się w NarkoNurków

Opublikowano

ohohoho znalazł się wielki biały murzyn

Dziurawe dresy z Everlasta ujebane z ketchupem i tysiąc opowieści jakie to życie jest złe hue hue

Tą ballade możesz puszczać co najwyżej jakimś ćpuną co chcą być jak magik a pózniej zabawiają się w NarkoNurków

skończ to, idz do swojego świata, wojowników i szamanów.

2cql8d2.png
Opublikowano

@`Reebok4Fun

Czy Ty słyszałeś RPK , widziałeś ich ? Bonus czy Ci inni z RPK to typowe dresy , teksty o dilerach i o napierdalaniu za nie oddanie kasy , nie mam zamiaru krytykować RPK bo wiem że dużo osób tego słucha i lub więc ja to szanuje . To że ma taką koszulkę może być sprawą sponsorów ;) Wiesz na czym polega reklama ? To że ma krótkie włosy to nie znaczy że jest dresem ... Co do promowanie go przez CHADE to chyba dobrze że jak już Ci nasi raperzy będą musieli skończyć to będziemy mieli kogo słuchać tak ? Lepiej w ten sposób niż pchać się do jebanego mam talent. Moim zdaniem ogólne krytykowanie po wyglądzie jest bezsensowne , jak by założył rurki i koszule to byś powiedział że pedał , jak założył spodnie ortalionowe i bluze to dresiarz , ogarnij się ;) . Po prostu posłuchaj

2e4ezhz.png

Opublikowano

Hmm, mogę powiedzieć tyle, dupy nie urywa.

Technicznie średnio, bit w miarę, tekst chujowy, skonstruowany tak, aby szokował i tym samym zbierał dużo łapek i innych propsów.

Opublikowano

Kolejny typek co śpiewa jaki ten świat jest zły jak by ludzie mieszkali na wojnie w kartonach na środku miasta.Wydaje mi się, że chodzi tylko o kase bo oni wiedzą, że ludzie lecą na takie teksty(łatwe do zrozumienia).

Opublikowano

ludzie wrzuccie na luz :D

sukces rodzi wrogow jak to onar rapowal. udalo sie chlopakowi z tym kawalkiem z pomoca promocji wytworni a wy juz ostry hejt ze jebane dresy itp. jakby wam sie tak udalo to pewnie tez by sie znalazl ktos taki jak wy i hejtowal was tylko dlatego ze macie tyle wyswietlen na yt. pokoj z wami

ps. sory ze tak chaotycznie

Opublikowano

@UP Jeżeli chodzi o mnie, to nie mam do niego nic, oprócz tego jednego kawałka w którym na 99% tekst jest pisany pod popularność.

Ogólnie props za flow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...