Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] JagdPz E-100

Fernox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naliczyłem się 39 niepełnych linijek tekstu.

Perki złe widać że nie grasz TD , moduły złe są bez sensu np. kupować osłonę gówno daje, lepiej stabilizacje kupić.

Nie opisałeś jak nim grać , i dałeś tylko po jednym um.

Jak go skończysz to daj znać :)

Widać właśnie jak Ty ogarniasz wota :)

A TD'kami gram i mam T30 oraz T95.

Na Jagdpz nie da się kupić stabilizatora więc zanim coś napiszesz to to sprawdź.

Co do wszystkich opinii to dziękuję za każdą i przy moim następnym poradniku na pewno je wszystkie u względnie.

Opublikowano

stary dzieki, moglbys taki zrobic do E-100 wlasnie niedlugo koncze e75 i mam e100 a niewiem co zajebistego w nim dac

oczywiscie like za ten poradnik jest zajebisty

ps do T110E4 tez dawac podobnie jak tu?

Opublikowano

Doceniam poradnik i cieszę się, że wielu ludzi rozwija się na tym forum.. Poradnik jest bardzo dobry, nie wiem dlaczego narzekacie...

Nikt z Was nie zauważył, że każdy gra tym samym czołgiem na inny sposób??

Każdy ma swój styl grania, a Fernox jest tego żywym przykładem..

Sam Intuicje i bym zmienił na bezpieczne magazynowanie, ponieważ słyszałem, że działa bardzo rzadko..

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Moduły źle dobrane. Zamiast osłony stabilizator.

Um na ładowniczym też Adrenalina wystarczy na jednym, bo i tak lepiej działać nie będzie.

Stabilizator to już przesada.... Może ty, ale ja rushować TDkiem nie mam zamiaru.

Nie wiesze.. Polew total..

@@@EDIT REKLAMA TU BYŁA, ALE SKASOWALI..!!

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

stary dzieki, moglbys taki zrobic do E-100 wlasnie niedlugo koncze e75 i mam e100 a niewiem co zajebistego w nim dac

oczywiscie like za ten poradnik jest zajebisty

ps do T110E4 tez dawac podobnie jak tu?

T110E4 to inna bajka :D Ale też TD więc jak będziesz robił podobnie z własną inwencją to na pewno będzie Ci się dobrze grało.

Opublikowano

Widać właśnie jak Ty ogarniasz wota :)

A TD'kami gram i mam T30 oraz T95.

Na Jagdpz nie da się kupić stabilizatora więc zanim coś napiszesz to to sprawdź.

Co do wszystkich opinii to dziękuję za każdą i przy moim następnym poradniku na pewno je wszystkie u względnie.

Przepraszam bardzo sugerowałem się odpowiedzią Flapa , ja mam swój styl więc z TuT'ów nie korzystam i nie pisze ale krytykuje .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jest jeden lepszy TD'k mianowicie francuz X tier rozkmiń magazynek ( 3 strzały ) z gold pestek wszystko przebije jak taki JadgPz E100 mu wyjedzie to bierze go na magazynek. Plus dochodzi dobry pancerz i mobilność...

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

X td do jadzi są fajne ale x to camper. Tym klockiem trzyba tylko kampić. Nie ma mowy o szybkich akcjach tak jak na WTF

Z posta na post mnie zaskakujesz :) Mówimy o tej samej grze? Jadzia jak najbardziej nadaje się do miasta, ustawisz ją na uliczce ze schowaną dolną płytą i flanka zdobyta. Do campienia się nie nadaje, bo celność nie zachwyca, ponieważ ma wolne, opadające pociski, nie mówiąc o camo.

Opublikowano

X td do jadzi są fajne ale x to camper. Tym klockiem trzyba tylko kampić. Nie ma mowy o szybkich akcjach tak jak na WTF

szybkie akcje na WTF ahahahahahah. To najbardziej kamperski TD... a Jadzia to TYLKO na 1 linię! (np. do miasta)

Opublikowano

szybkie akcje na WTF ahahahahahah. To najbardziej kamperski TD... a Jadzia to TYLKO na 1 linię! (np. do miasta)

Miałem tego TD'ka i grałem nim agresywnie. Dla mnie kampienie to lamerstwo, a grając WTF agresywnie przynosiło całkiem fajne efekty.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

WTF ogólnie gra się fajnie. Na każdej bitwie minimum 6k obrażeń a jeśli gra się agresywnie(jeżeli rozgrywka na to pozwala) To jest miodzio :>

Opublikowano

WTF ogólnie gra się fajnie. Na każdej bitwie minimum 6k obrażeń a jeśli gra się agresywnie(jeżeli rozgrywka na to pozwala) To jest miodzio :>

Dziwne, że robisz tym czołgiem minimum 6000 obrażeń, kiedy tyle potrzeba na zrobienie M'ki. Mój średni dmg nie przekracza 3000, więc nie zmyślaj gdy nie masz pojęcia o danym temacie.

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajny poradnik nie powiem :)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

• 2 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] JagdPz E-100

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...