Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mental vs Gadgets

Clasyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy. Kto będzie lepszy w roli DPS - Mental czy Gadgets?

Oprócz tego, którą broń lepiej wybrać dla tych klas? Dual Pistol, Bow?

Czekam na Wasze opinie ;)

Opublikowano

Btw. wie ktoś może jak zmienić moce na pasku skrótów?

gram DC na PS3 i nie mogę znaleźć info jak zmienić moce na pasku skrótów, bo te słabsze chciałbym zastąpić mocniejszymi, a nie wiem jak.

Opublikowano

dlaczego wy sie upieracie przy tym bow? przeciez to sie nijak ma do konkretnego dps'owania. oczywiscie mozna wykrecic dobry rezultat, ale nie zatop'ujesz z lukiem. dla przykladu ostatnio gralem moim mentalem prawie full t4 + one hand(113dps). drugim dps'em full t4,25 (cala zbroja z codex'ow) +bow(131dps) i porobilem go na 80k w dmg. one hand latwiej clipujesz, crit wali po 3000dmg - lukiem chocbym sobie powykrecal palce nie jestem w stanie osiagnac tak samo dobrych rezultatow...

moj typ na bron dla dps'a: ONE HAND

co do powera - gadgeta troche naprawili ostatnio, smiem jednak twierdzic, ze w dobrych rekach obie moce sa dobre. trzeba sie orientowac w power interactions, miec dobry loadout i clipowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...