Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komunikator a'la fejsbuk

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dla reklamiarzy to byłby raj...

Nie

A nie dałoby się przydzielić do tego jakichś moderatorów, a linki po prostu zablokować? Przecież to nie trudne.

Tak. Tak. Tak!

Opublikowano

Zrobić to tylko między znajomymi i po problemie. Właśnie ten CometChat takie funkcje posiada (chyba ten... był jeszcze jakiś)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Można dodać, na pw się trudno pisze/wolno a nie chce aby np. każdy miał moje gg..

Czy ja wiem...niby dobry pomysł, lecz jestem pewna, że wraz z realizacją tego "projektu" powstaną dodatkowe problemy, z którymi TEAM MPC może sobie nie poradzić.

Bądź pewna.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Od tylu lat, pewnie od 2006/7 przewinęło się pewnie już w setki tematów o shoutbox, wszystkie wyleciały, z tym będzie to samo.

shoutbox a komunikator, człowieku to zupełnie coś innego

Dla reklamiarzy to byłby raj...

Nie

zablokować możliwość pisania np. od 100 postów ;)

Taaa, codziennie siedzi tutaj po 7 k użytkowników, jak połowa z tego napiszę taki ''status'' to zrobi się jeden wielki spam + obciąży MPC.

Nie.

7k użytkowników? obecnie jest 8k z czego 3k to użytkownicy i 5k to goście, wiec z czym do ludzi. Dla gości to się bloknie a dla userów jak już pisałem od 100 postów i np. pewny okres od rejestracji i tyle.

A jak np. ktoś nie będzie chciał dużego spamu to można byłoby wprowadzić opcje że "fast pw" będzie można na raz prowadzić 3-4... wszystko jest do zrobienia, przecież mamy pro adminów :)

Zrobić to tylko między znajomymi i po problemie. Właśnie ten CometChat takie funkcje posiada (chyba ten... był jeszcze jakiś)

albo nawet i tak, ale to wtedy np. jak ktoś będzie miał sprawę do gma to musi go do znajomych itd. ;x

Bywalec
Opublikowano

Czy ja wiem...niby dobry pomysł, lecz jestem pewna, że wraz z realizacją tego "projektu" powstaną dodatkowe problemy, z którymi TEAM MPC może sobie nie poradzić.

Opublikowano

Już mieli dodać inne rzeczy związane z pisaniem czegoś nowego w kodzie, jakieś pół roku temu...

Już lepiej by było wprowadzić wymóg gg/skype przy rejestracji :D

Opublikowano

Bez przesady, to forum a nie fejsbók. Gdybyśmy to dodali skończyłoby się na olbrzymim spamie i masowych reklamach.

Statusy wystarczą, nie.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...