Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie herbaty?

hoops2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem to głupi pomysł ale muszę czegoś nowego spróbować i czy są jakieś skutki palenia herbaty [ od czasu do czasu ] ?

87164478848518422776.png

Opublikowano

POLECAM, KOPIE MOCNO, ZWŁASZCZA ZIELONA.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie ma skutków, mieszaj z majerankiem i innymi przyprawami, jest jebniecie ^^

Chyba dla ciebie lol xD

po paleniu herbaty jedynie co możesz dostać to zadyszki bo się mocno dymi i tyle

Opublikowano

Jak można palić herbatę? Bake sobie skołuj i się zajeb porządnie, a nie o jakieś herbacie myślisz.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Widzę że hajsu na fajki nie masz..

Nie dziwie się. Herbata + majeranek + liście dębu, wszystko można palić i raczej nic Ci nie zaszkodzi,

Tylko ogólnie każde palenie źle wpływa na płuca. Taka bletka czy nie wiem co w to zawijasz tak samo.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Tylko jak kupisz to "Skitraj" dobrze bo nawet dożywocie można dostać... Polecam Earl Gray... jak paliliśmy z kumplami to widziałem gargamela ze smerfami,

a poźniej to jakby Tabaluga przeleciał mi przed oczyma...

Polecam jeszcze palenie suszonego kału.... tylko zatykaj nos gdy bierzesz bucha bo troszke zajeżdża gównem

Opublikowano

a) Nie masz kasy

B) Jesteś gimbusem i chcesz samemu sobie przyszpanować, że coś palisz

c) uczysz się palić

Stawiam na c)

Nic Ci nie będzie, oczywiście każdy dym szkodzi płucom, ale wiadomo, herbata mniej niż tytoń. Zmieszaj to z czym chcesz, majerankiem, tymiankiem, czy nawet pokruszonymi liśćmi laurowymi. Tylko pamiętaj, że jak już chcesz palić takie gówno to zaciągaj się porządnie, bo jak masz zamiar to tylko do gęby brać to możesz mieć raka języka czy coś tam.

Game Over

Opublikowano

Palenie herbaty nie da Ci żadnego kopa, chyba, że dosypiesz do tego papryczki jakiejś ostrej. Tak słyszałem.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

HAHAHAHA,

mój kolega ostatnio z braku szlugów stwierdził, że zapali herbatę z tabaką. Żeby śmieszniej było palił ją w fajce. Nie polecam, okropne!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...