Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konsola Xbox720

hghgpllpioutyre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Konsola Xbox 720 będzie miała premierę wcześniej niż konsola PS4 (play station 4) albowiem najpóźniej w listopadzie 2013 roku

W ostatnim czasie pojawia się wiele plotek na temat specyfikacji oraz premiery nowej konsoli XBOX 720. Każdemu z artykułów ich autorzy próbują przypiąć wizję designu konsoli nowej generacji. Poniżej postanowiłem załączyć kilka zdjęć przedstawiających koncepcje wyglądu konsoli w większości stworzonej przez fanów.

• Futurystyczna wizja konsoli XBOX 720. Z przodu widoczny slot na dysk optyczny lub kartę flash.

xbox-720-koncepcja-1.jpg

Xbox 720 koncepcja #1 ("Czerwony drapieżca lub RROD")

Podobna koncepcja jak wyżej, tylko w zielony „firmowych” kolorach XBOX. Drugą opcją jest możliwy wygląd powyższej konsoli pracującej w trybie awaryjnym w stylu Red Ring Of Death

xbox-720-koncepcja-2.jpg

Xbox 720 koncepcja #2

Wersja przenośna, przez co mało prawdopodobna. Brak przycisków na uchwytach bocznych, bezsprzecznie świadczy o zastosowaniu ekranów dotykowych.

xbox-720-koncepcja-31.jpg

Xbox 720 koncepcja #3 Portable

xbox-720-koncepcja-4.jpg

Xbox 720 koncepcja #4

Koncepcja kanciasta i .. trochę tandetna

xbox-720-koncepcja-6.jpg

Xbox 720 koncepcja #5

Koncepcja najczęściej przewijająca się w newsach o XBOX 720. Świetnie prezentująca się obudowa w kształcie kuli z przeźroczystego (.. tworzywa sztucznego / szkła ?). Coś dla miłośników obudów typu skeleton.

xbox-720-koncepcja-5.jpg

Xbox 720 koncepcja #6 – Kula

Ostatnio pojawiające się w sieci koncepcja XBOX 720 niejakiego Josepha Dumarego.

xbox-720-koncepcja-7.jpg

Xbox 720 koncepcja #7 "Joseph Dumary"

Na koniec przerost formy nad treścią, czyli koncepcja pada dla konsoli nowej generacji

xbox-720-koncepcja-8.jpg

Xbox 720 – koncepcja kontrolera

Osobiście preferuje kule;d

i czekam oczywiście na Xboxa ;d

Proszę o like ;d

Źródło

http://www.xbox720.com.pl/2011/jak-bedzie-wygladala-konsola-xbox-720/

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

wszystko super fajnie ale skopiowane ze strony

http://www.xbox720.com.pl/2011/jak-bedzie-wygladala-konsola-xbox-720/

Witam,

Konsola Xbox 720 będzie miała premierę wcześniej niż konsola PS4 (play station 4) albowiem najpóźniej w listopadzie 2013 roku

te informacje to skąd posiadasz? podaj źródło

bo póki co to kolejne wyssane z palca informacje bez żadnego potwierdzenia ze strony producenta

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Przecież widać, że to amatorska robota, co to jest? To jakiś wielki shit, nie dość, że wyglada jak kupa nie z tej ziemi, to w dodatku 100 przycisków na padzie, nie możliwe. Jedynie realistyczna konsola z wygladu nalezy do Josepha Durparego, tamte odpadaja

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

nom hehe ale fajny jest Xbox Portable tego to bym kupił.

A moim zdaniem Xbox już niedługo wyjdzie.

Bo Xbox 360 z dyskiem 320GB i grą i bezprzewodowym padem w mediaexpert 759zł tylko także...

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ta konsola to chyba z epoki gwiezdnych wojen wojen jest :D

mi sie podoba jedynie pad i ta czarna konsola na zdjeciu 7

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Gdybyście czytali pisma to byście wiedzieli.

Tzw. Przez was "Xbox720" tak naprawdę na roboczą nazwę Durango. W jego środku znajdziemy sprzęt który znajdziemy w najlepszych komputerach obecnie ; )

Ostatnio z tego co słyszałem to został sprzedany na eBay'u przez jakiegoś ziomka.

Czytajcie plox, a nie wierzycie w jakieś informacje raz, że wyssane z palca to dwa, które mają już ok. parę miesięcy ; )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...