Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bocenie na alienach.

foxx1009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak pewnie większość z was już zauważyła, ludzie zaczęli używać cytadeli żeby zrobić banitów z tych którzy bocą. Głównie narażeni są na to gracze z dosyć wysoką rangą bocący na x-3. Wczoraj kolejny koleś stracił generała na moim serwerze więc ja nie zamierzam podzielić jego losu i zostać banitą. Zmieniłem mapę z x-3 na x-2 ale tam zarobki są tragiczne. Na x-2 wyciągam średnio 3,5 tyś uri a na x-3 wyciągałem ponad 5 tyś uri. Chciałbym się przenieść na górną galę, bo tam myślę jest mniejsze ryzyku że ktoś będzie mi się podstawiał cytadelą. I teraz moje pytanie: Czy będą więszke zarobiki uri niż na x-2 i na co puścić na małe kryśki czy na streuneRy?

silvertcsax.gif

Opublikowano

Streunery na x-8 zdecydowanie.

Btw# Na jakim serwie grasz i kto stracił generała ? :P

Opublikowano

Streunery na x-8 zdecydowanie.

Btw# Na jakim serwie grasz i kto stracił generała ? :P

Na skandynawia 1. Najpierw stracił koleś o nicku 1fox (teraz ma nick -Polstjärna-) który był 8 w ranku i spadło mu z Generała na Szeregowego pułkownika ale to odrobił i teraz ma Szefa Pułka. A wczoraj stracił generała koleś o nicku McFly (przejął generała po 1foxie). Najpierw bocił non stop na 2-2 i widocznie nie wytrzymał i przeniósł się z powrotem na 2-3 i jak to się mówi pech nie śpi - rano obudził się z ręką w nocniku tzn. banitą :D

silvertcsax.gif

Opublikowano

http://www.mpcforum....496-tutbocenie/

Trochę go zaktualizowałem, więc jest aktualny xD

A jakie konfy ustawić? Bo jak sprawdzałem ostatnio to na streunaerach na x-8 wyciągałem 4200 uri na konfach 1. Napędowa - 4 osłony w dronach - reszte lasery. 2. Napędowa - full osłon w dronach - reszta lasery. Dres na hita, romb, mam 24 LF4.

silvertcsax.gif

Opublikowano

A jakie konfy ustawić? Bo jak sprawdzałem ostatnio to na streunaerach na x-8 wyciągałem 4200 uri na konfach 1. Napędowa - 4 osłony w dronach - reszte lasery. 2. Napędowa - full osłon w dronach - reszta lasery. Dres na hita, romb, mam 24 LF4.

Konfy dobre.

Zamiast romba weź szewron.

Po co ci romb skoro na x-8 nic Cię nie bije ?

Opublikowano

Ja puszczam bocika na mk przez 72h a pozniej na x5 :) i tak zmieniam :)zarobki ...zalezy od wyposazenia i przypadku:)

A ile ci wychodzi przez godzine uri na małych kryśkach? 72 h bocisz?- wow, ja to na alienkach może 5 h dziennie reszte to palladium.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...