Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problemy z grą.

rhanii01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z Battlefieldem 3. Gram na 15-20 fpsów (czasem nawet mniej) najniższa grafika rozdzielczośc 1024x768. Dodatkowo używałem GameBoostera, BF3 settings editor i nic to nie dawało. Czasem nie widać tekstur niektórych graczy i pojawiają się dopiero jak padnę martwy. Specyfikacja mojego komputera:

Karta Graficzna: Nvidia GeForce GTX 460 SE

System: Windows 7 32 bit

Procesor: AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 3600+ (2CPUs), 2.0 GHz

RAM: 4GB

Czy tak powinno być czy powinienem po prostu sformatować komputer?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Proc chyba zamula niestety.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Jak dla mnie karta jest do wymiany

polecam Radeona 6870, a coś lepszego Radeon HD 7850 albo Gtx 560ti

Od razu mówię zmień kartę, procek nie jest zły, proponowałbym też zmienić Windows 7 32 bit na Windows 7 64 bitowy. To tyle ode mnie.

Jak chcesz coś jeszcze to pomogę :)

Opublikowano

Jak dla mnie karta jest do wymiany

polecam Radeona 6870, a coś lepszego Radeon HD 7850 albo Gtx 560ti

Od razu mówię zmień kartę, procek nie jest zły, proponowałbym też zmienić Windows 7 32 bit na Windows 7 64 bitowy. To tyle ode mnie.

Jak chcesz coś jeszcze to pomogę :)

Blagam Cie, wez wyjdz z tego tematu, usun posta i wyjdz. procek nie jest zly? Ty wgl wiesz co ty gadasz? KARTA DO WYMIANY? Mozg sobie wymien i jezeli nic nie wiesz o komputerach to poprostu nie bierz udzialu w takich dyskusjach.

Co do tematu. Kolego wymien proca, nie daje rady i za mocna grafika jak na tego athlonka. Staruszek nie wyrabia i tyle. Procek do wymiany. Jest on na podstawke AM2 wiec jak chcesz cos lepszego to MOBO do wymiany.

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Ta grafa to Ci w zupełności narazie wystarczy :> Wersja z 1GB? to spokojnie, jakby było jakieś OC później to spoko karta :> Wymiana jej, to może jak next-geny wejdą :)

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

samemu jestem posiadaczem athlona x2 i prawda boli ze to jest shit ( no kiedys byl dobry ale to kiedys ^^ )

co do karty to nawet spoko, lepsza taka niz jakas stara :>.

I tak jak poprzednicy najlepiej zainstaluj win 7 64, masz te 4 gb ramu ( sam mam 2 gb ) to kozacko.

Samemu jestem posiadaczem win7 w wersji 64.

Jesli chodzi o karte wg. jest dobra mozesz zostawic i tak jak pan rexio, niesety ten athlon nie daje rady z taka karta graficzna wiec nic nie poradzimy ;/

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...