Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak za grosze zdobyć 1K+ RP?

*Tabciogaraj*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wypełniając oferty, pomyślałem, żeby wykonać tą ofertę (MOBILE) z tymi PIN'ami. Kupiłem starter HEYAH 5zł, podjąłem się ofert, podałem numer i przyszedł pin. Wzięło 7gr (sprawdziłem stan konta). Przyszedł SMS zwrotny, że aktywowałem usługę premium, a potem drugi, że mogę tą usługę dezaktywować i tak też zrobiłem po czym RP pojawiło się na moim koncie!

02lv1x.jpg

ub5edc.jpg

oqadp0.jpg

Jakby co jestem Chiquita dla jasności, bo ten sposób daję na parę forów. Nie wierzycie? Możecie to jakoś sprawdzić.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też znam ten sposób na NA nabiłem ok 50k zp . Właśnie się zastanawiałem czy ten sposób dziala dalej , widzę że działa . Mam więc jedno pytanie po jakim czasie doszło ci RP?

2isw7yf.png

Opublikowano

Można tak robić z wszystkimi reklamami na telefon bo wysyłasz sms przychodzi potem dezaktywujesz a rp jest ;)

Najlepiej robić ja ma się 0 zł na koncie nic nie bierze ;)Bo tak ja szybko nie zdezaktywujesz to weźmie ;d

Opublikowano

Podasz link albo nazwę tej oferty? I czy działa to też na karcie plusa lub orange? :D

Tak, można. Nazwa tej oferty to Euro 2012 (GameCoins).

Ja też znam ten sposób na NA nabiłem ok 50k zp . Właśnie się zastanawiałem czy ten sposób dziala dalej , widzę że działa . Mam więc jedno pytanie po jakim czasie doszło ci RP?

Akurat w tej ofercie po 2 minutach, ale jak w innych Ci nie dochodzą to piszesz z nimi, aż Ci dadzą to RP ;)

Dzisiejsze łowy:

ddwggg.jpg

@EDIT

Jeżeli zrobiliście ofertę na SuperRewards, a nie otrzymaliście RP to napiszcie do nich (w pomocy), że nie dostaliście RP, oni odpiszą, że masz wysłać im treść ze strony potwierdzającej zakończenie oferty i to co Ci przyszło na e-maila, ale z racji tej, że e-mailów w większości RP się nie podaje, piszesz więc - w ofercie nie było wspomniane o e-mailu i po 30-45 minutach masz swoje RP ;)

Tabciogaraj.png

Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Hmm... a mam pytanie bo są jeszcze takie oferty, że pisze podaj swój numer i wpisz kod z sms którego wysłaliśmy, to na nich też tak mało się płaci? a i jak rozpoznać taką ofertę jaka jest opisana u góry?

iuub.png

Opublikowano

PomponikPL, o takie coś co ty opisałeś w tym chodzi... To jest zupełnie za grosze, tylko musisz zdezaktywować usługę. Co do rozpoznawania tych ofert - wchodzisz w ofertodawcę i masz coś takiego jak Pomoc albo Support i tam znajdziesz oferty, które zostały wykonane i niewykonane. Możesz się tam także upomnieć o wykonanie oferty.

Mam fajny nowy sposób na oferty, a mianowicie patrzcie jakie:

4lu621.jpg

Jak chcecie nagram poradnik jak zdobyć takie oferty.

Tabciogaraj.png

Opublikowano

Przychodzi ci zwrotny sms

"Jesli chcesz dezaktywowac usługę wyslij sms o tresci np. stop tak na numer 1111"

2isw7yf.png

Opublikowano

ub5edc.jpg

Kolejna oferta wykonana! 4,228RP już mam ;)

@EDIT

Kolejna

oqadp0.jpg

Tabciogaraj.png

Opublikowano

Ale ty kosisz kasę :D. A co zrobić żeby nie płacić za pierwszy sms z kodem czy za ten pierwszy nic nie bierze ? :P

iuub.png

Opublikowano

Jak kolega wyżej napisał, nic nie płacisz za nic.

Patrzcie na otwieranie 5 crate XMas. Film mojego autorstwa ;)

@EDIT, 21:16

Podsumowanie - 9,3k RP/dzień.

@EDIT, 21:40

2 losowanie

kiqh7e.jpg

Tabciogaraj.png

Opublikowano

o.O ale blisko, ale ile masz GP za to ja dziś tylko 3k Gp z paczuszek dostałem :D. To jest wykurwiste dzięki wielkie sorki za wuglaryzmy :D

PS.

Gdzie lajki dla tego Pana ? :D

iuub.png

Opublikowano

A i jeszcze jedno. Po jakim czasie mniej więcej przychodzi ta kaska na konto w grze ?

/double post, używaj opcji edytuj

iuub.png

Opublikowano

Z 17k GP wszedłem na 44k GP ;) Na konto w grze wpaduje jak pojawi się w Purchase History, czyli tutaj:

http://gamerage.com/WebRecharge?m=3

.

Zapytam tak z ciekawości, które losujesz?

Jest taka opcja jak edytuj post ;)

Tabciogaraj.png

Opublikowano

Hmm... ja losuje Scar Heavy Camo bo najtańsze a mi na razie chodzi o GP :D

Tej broni nie opłaca się losować.

Ta broń jest dla graczy bez umiejętności, ponieważ ma mały odrzut, rozrzut.

Jak będziesz chciał się przerzucić z tej broni na inną to będziesz miał problemy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dokładnie. Lepiej Ci uzbierać do 4k i losować XMasa, ponieważ możesz wylosować 3x permy, a masz ich tam 4 + GP ;) Ja w każdej pace +2k GP miałem.

Tabciogaraj.png

Opublikowano

Z broni z capsule shopu polecam ci losować w m4a1 custom (Sam mam na NA i się super gra jak się nauczysz) i chyba najlepszą broń m14ebr no i jeszcze x-mas bo też są fajne bronie . ;)

2isw7yf.png

Opublikowano

Hmm... a ile musze mieć na koncie, i ile musze odczekać żeby zdezaktywować usługę? Bo zrobiłem to 3 razy a tylko za 1 dostałem :/

iuub.png

Opublikowano

A ja mam takie pytanie... Co to jest Capsule Cupon?? Co to daje (do czego to sluzy)???

Aha ... i zaje**** sposób xD

Capsule Cupon to jest np zbierasz masz 100 cuponów i możesz sobie wziąć bron na zawsze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...